OSUĐEN MILAN TANIĆ! Zbog ubistva kod Gadžinog Hana dobio 12 godina
Milan Tanić, Foto: Facebook

jezivo

OSUĐEN MILAN TANIĆ! Zbog ubistva kod Gadžinog Hana dobio 12 godina

Ožalošćeni Antanasovićevi roditelji danas nisu bili zadovoljni izrečenom kaznom za Tanića

Objavljeno:

Viši sud u Nišu osudio je danas Milana Tanića (19), iz Zaplanjske Toponice kod Gadžinog Hana, na jedinstvenu kaznu od 12 godina i šest meseci zatvora zbog ubistva komšije Nemanje Antanasovića (18) i nanošenja lakih telesnih povreda njegovoj četrnaestogodišnjoj devojci N.S, prenose Novosti.

Zločin se dogodilo 26. decembra 2020. godine oko šest sati u Zaplanjskoj Toponici kada je, kako je navedeno u optužnici, Tanić u stanju uračunljivosti, lišio života oštećenog koji ga je upitao:

– Pa, dobro brate, što me onoliko isprebijaste, što sam vam ja kriv?

Nakon što mu je odgovorio: “Pa, brate, brate…”, iz desnog rukava spustio je nož u desnu šaku i krenuo na sada pokojnog mladića. Obgrlili su se licem u lice a zatim je okrivljeni nožem dužine 30 cm, sa oštricom od 18 cm, žrtvi zadao jednu probodnu i pet ubodnih rana koje u svom zbirnom dejstvu predstavljaju tešku telesnu povredu sa izuzetno visokim stepenom opasnosti po život od kojih je oštećeni preminuo.

Odbrana je smatrala, a i na tome insistirala da je to bila samoodbrana jer se dogodilo u Tanićevoj kući koji je imao samo jedan, a na licu mesta su nađena tri noža.

Ožalošćeni Antanasovićevi roditelji danas nisu bili zadovoljni izrečenom kaznom za Tanića.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.