Postavio rekord: Surčinac vozio sa 5,5 promila alkohola!

Mortus pijan

Postavio rekord: Surčinac vozio sa 5,5 promila alkohola!

- Popio sam samo tri piva, taj aparat vam ne valja - zaplićući jezikom pravdao se Surčinac, koji već nekoliko godina radi u Rusiji
Objavljeno: 03.11.2015. 08:23h

Po "rezultatu" na alko-testu S. M. (26) svrstao se među srpske rekordere koji su za volanom bili mrtvi pijani. "Popio sam samo tri piva, aparat vam ništa ne valja"

Surčinac S. M. (26) "naduvao" je u nedelju veče nestvarnih 5,5 promila alkohola u krvi i upisao se u listu srpskih rekordera koji su seli da voze "mrtvi pijani". Policija ga je zaustavila u naselju Ledine, sat iza ponoći, dok se vraćao iz grada svojom "opel korsom". Bio je "ubijen" od alkohola, ali je sve vreme tvrdio da je - sposoban da vozi.

- Popio sam samo tri piva, taj aparat vam ne valja - zaplićući jezikom pravdao se Surčinac, koji već nekoliko godina radi u Rusiji.

- Eto tu blizu živim, odoh kući da spavam. Ma, pišite vi šta hoćete, a ja odoh kući...Saobraćajci su ga zamolili da im preda ključeve od auta, što je mladić ubeđivanja jedva poslušao. Parkirali su "korsu" sa strane, a njega zamolili da sedne u njihov automobil.

- Hoćete vi sada da me vozite kući da spavam - pijan je upitao dok je ulazio u policijsku "maricu". Zaspao je čim je policijski "punto" krenuo.

Međutim, umesto u svom krevetu, mladi Surčinac je noć proveo u sobi za trežnjenje, u stanici saobraćajne policije, kao i još 39 beogradskih vozača, koji su preksinoć imali više od 1,2 promila alkohola u krvi.

Saobraćajci su, inače, tokom vikenda na teritoriji Beograda otkrili gotovo 700 vozača, kod kojih je alkometar zabeležio prisustvo alkohola. Njih čak 326 imalo je više od 1,2 promila.

(Espreso.rs / Novosti)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media