PREDVIĐENO 50 MILIONA DINARA ZA NABAVKU MAŠINA I OPREME: Konkurs za podršu MIKRO i MALIM PREDUZEĆIMA
Novi Sad, Foto: V. Veličković

JAVNI KONKURS

PREDVIĐENO 50 MILIONA DINARA ZA NABAVKU MAŠINA I OPREME: Konkurs za podršu MIKRO i MALIM PREDUZEĆIMA

Za sve zainteresovane, bitna je i informacija da će Javni konkurs biti objavljen na zvaničnoj prezentaciji Grada Novog Sada i na sajtu Gradske uprave za privredu

Objavljeno:

Gradska uprava za privredu raspisaće javni konkurs i utvrditi uslove i kriterijume za dodelu sredstava za unapređenje poslovanja pravnih subjekata u našem gradu.

Gradsko veće Grada Novog Sada donelo je krajem februara Program podrške za unapređenje poslovanja mikro i malih preduzeća i preduzetnika na teritoriji Grada Novog Sada za 2022. godinu.

Za realizaciju ovog programa obezbeđena su sredstva u budžetu Grada Novog Sada, u ukupnom iznosu od 50.000.000 dinara, a reč je o bespovratnim sredstvima, odnosno subvencijama mikro i malim preduzećima.

1 / 3 Foto: V. Veličković

Važno je napomenuti da su sredstva koja Grad opredeljuje ovim programom namenska i da pravni subjekti koji dobiju novac mogu da ga koriste samo za nabavku osnovnih sredstava (mašina ili opreme), pišu gradskeinfo.

Program podrške će realizovati Gradska uprava za privredu, koja će raspisati javni konkurs i utvrditi uslove i kriterijume za dodelu sredstava za unapređenje poslovanja pravnih subjekata u našem gradu, a da bi se neko mikro ili malo preduzeće, ili preduzetnik moglo prijaviti, mora imati registrovano sedište na teritoriji Grada Novog Sada.

Za sve zainteresovane, bitna je i informacija da će Javni konkurs biti objavljen na zvaničnoj prezentaciji Grada Novog Sada i na sajtu Gradske uprave za privredu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.