Inspekcija zatvorila 100 benzinskih pumpi zbog nepravilnosti!
Foto: Stefan Jokić

Zabrana rada

Inspekcija zatvorila 100 benzinskih pumpi zbog nepravilnosti!

Najčešće nepravilnosti u radu su neizdavanje fiskalnih računa, neispravne kase, ali i dvostruka evidencija u poslovanju, kažu u poreskoj upravi i pozivaju građane, da ako primete, svaku nepravilnost prijave nekoj od inspekcija
Objavljeno: 11:22h

Poreska uprava je od početka godine zatvorila je 100 benzinskih pumpi zbog nepravilnosti u radu, saznaje RTS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inspektore Poreske uprave u kontroli prate i pokretne laboratorije Direkcije za mere i procene metala, radi provere ispravnosti aparata za točenje goriva i fiskalnih kasa, kao i tržišna inspekcija koja proverava poreklo i kvalitet goriva.

Najčešće nepravilnosti u radu su neizdavanje fiskalnih računa, neispravne kase, ali i dvostruka evidencija u poslovanju, kažu u poreskoj upravi i pozivaju građane, da ako primete, svaku nepravilnost prijave nekoj od inspekcija.

"Ne kontroliše se samo roba na benzinskim stanicama u smislu naftnih derivata, već sva roba koja se nalazi i koju mora da prati odgovarajuća dokumentacija", kaže za RTS Nenad Krtolica, pomoćnik direktora Poreske uprave.

Prema njegovim rečima, kontrola se nastavlja i njom će biti obuhvaćeni svi poreski obveznici koji se bave pružanjem usluga, kao na primer pekari, ugostitelji..

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.