STIGLA PONUDA IZ INOSTRANSTVA ZA FABRIKU NAMENSKE U LUČANIMA: Predsednik otkrio da nema ništa od prodaje
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

novo

STIGLA PONUDA IZ INOSTRANSTVA ZA FABRIKU NAMENSKE U LUČANIMA: Predsednik otkrio da nema ništa od prodaje

Dodao je da je zadovoljan svime što rade Ministarstvo odbrane, Vojska Srbije, posebne institucije, naučne, Jugoimport SDPR sa svojim novitetima

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar VučIć izjavio je danas da je namenska industrija Srbije značajno napredovala, ističući da je država po prvi put dobila ponude iz inostranstva za fabriku namenske u Lučanima, ali da država ne želi da je proda.

Vučić je, u obraćanju novinarima na Sajmu naoružanja, rekao da je zadovoljan zbog velikog broja gostiju iz inostranstva, koji su učestvovali na Samitu kojim se obeležava 60 godina od osnivanja Pokreta nesvrstanih, ali i zbog brojnih izlagača iz drugih zemalja.

- Ovde je 25 preduzeća iz Rusije, najveće kineske kompanije, najznačajnije zapadne kompanije, evropska preduzeća, iz Francuske, Italije to pokazuje da raste značaj Sajma naoružnja u Beogradu, ukazao je Vučić.

Dodao je da je zadovoljan svime što rade Ministarstvo odbrane, Vojska Srbije, posebne institucije, naučne, Jugoimport SDPR sa svojim novitetima.

Predsednik je rekao i da se ove godine predstavlja najviše novieteta iz domaće namenske industrije, koja je, kaže, značajno napredovala i dalje će se unapreĐivati - proizvodi FAP-a, Zastave, iz fabrika iz Trstenika, Užica, Zemuna, Lučana, prenosi Tanjug.

Prvi put iz inostranstva smo dobili više ponuda, hoće da kupe namensku iz Lučana, ali nismo zaineteresovani za prodaju”, poručio je Vučić, navodi Tanjug.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.