Direktor Beograda na vodi: Dižemo 7. sprat, zadovoljni smo prodajom stanova!
Foto: Beobuild.rs

Idu kao alva

Direktor Beograda na vodi: Dižemo 7. sprat, zadovoljni smo prodajom stanova!

"Svakom gradu treba jedan ovakav projekat, da bude katalizator koji će privlačiti investicije, podsticati turizam i osnažiti rast ekonomije, a Beograd na vodi je upravo to za Srbiju"”, rekao je Nedeljković predstavljajući projekat na panelu na “Beogradskim investicionim danima”
Objavljeno: 26.10.2016. 10:30h

Projekti poput Beograda na vodi doprinose jačanju poverenja investitora, izjavio je direktor Beograda na vodi Nikola Nedeljković.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nedeljković je dodao da su u tom preduzeću zadovoljni prodajom stanova u prvoj kuli.

"Svakom gradu treba jedan ovakav projekat, da bude katalizator koji će privlačiti investicije, podsticati turizam i osnažiti rast ekonomije, a Beograd na vodi je upravo to za Srbiju"”, rekao je Nedeljković predstavljajući projekat na panelu na “Beogradskim investicionim danima”.

Kako kaže, potencijalni investitori se često interesuju za to kako gradnja Beograda na vodi napreduje.

Nedeljković je rekao da se realizacijom tog projekta ostvaruje višedecenijska vizija da se Beograd spusti na desnu obalu Save.

foto: Fonet

On je naveo da će biti izgrađeno više od 6.000 stanova i preko 120.000 kvadrata kancelarijskog prostora, što je važno jer, kako kaže, Beograd ima nedostatak kancelarisjkog prostora i dodaje da je više od 94 odsto tog prostora “A” klase već je popunjeno.

Nedeljković je podsetio da će u tom projektu biti izgrađen najveći regionalni tržni centar, stambene kule, hoteli, apartmani.

Šoping centar je važan, jer je u Beogradu ukupna kvadratura maloprodajnog prostora po broju stanovnika jedna od najmanjih u Evropi, nedostaju maloprodajni prostori”, rekao je Nedeljković.

Podsetio je i da se projekat gradi u četiri faze, te da je u toku prva od njih, u kojoj se gradi i prva stambena kula.

foto: jugcerovic.com


U izgradnji se, kako kaže, stiglo do sedmog sprata kule A, odnosno do petog sprata kule B.

Prvi stambeni objekat imaće 296 stanova. Prodaja stanova u prvom krilu je počela u oktobru prošle godine, krajem ferbuara 2016. i stanova u drugom krilu. Vrlo smo zadovoljni kako ide prodaja i uskoro se spremamo za još jedan stambeni objekat”, rekao je Nedeljković.

(Espreso.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media