Najnaprednije genetske analize sada su dostupne i u Srbiji!
Foto: Promo

dobra vest

Najnaprednije genetske analize sada su dostupne i u Srbiji!

BioTechnology and Genetics je isto tako i ekskluzivni partner najstarije i najsnažnije švajcarske banke matičnih ćelija, SSCB - Swiss Stem Cell Bank
Objavljeno: 09:22h

Sa radom u Srbiji kreće kompanija BioTechnology and Genetics, koja je ekskluzivni partner svetski poznate američke kompanije Veritas Genetics, specijalizovane za pružanje genetskih analiza, korišćenjem najnaprednije tehnologije sekvencioniranja i otkrića u medicini, pod vođstvom naučnika sa Harvarda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

BioTechnology and Genetics je isto tako i ekskluzivni partner najstarije i najsnažnije švajcarske banke matičnih ćelija, SSCB - Swiss Stem Cell Bank.

- Uskoro počinjemo sa radom u punom kapacitetu na teritoriji cele Srbije. Cilj je pomoći ljudima da bolje razumeju sopstveno zdravlje, zdravlje njihove dece, beba i trudnica. Informacijama o određenim rizicima za razvoj bolesti, stvaraju se preduslovi za veoma rano dijagnostifikovanje bolesti, što daje mogućnost da se pravovremeno donese ispravna odluka u vezi zdravlja. Amniocentezu, kao invazivan i rizičan metod, sve više zamenjuju neinvazivni prenatalni testovi. Test koji mi donosimo na tržište zove se myPrenatal by Veritas Genetics, i predstavlja najbolji i najprecizniji test te vrste.

foto: Promo

Činjenice koje iznosimo su bazirane na mnogobrojnim kliničkim studijama i naučnim dostignućima. Može se izvoditi već od 10-e nedelje trudnoće, a uzima se samo mali uzorak majčine krvi. Testiranjem se ukazuje na mogućnost postojanja Daunovog, Edvardsovog iPatau sindroma. Paleta abnnormalnosti koje je moguće detektovati je proširena u odnosu na konkuretne tetsove tako da je moguća analiza 9 i 16-tog hromozoma, polnih aneuploidija i mikrodelecija.

foto: Promo

Analiza uzoraka obavlja se u laboratoriji u SAD, a rezultati stižu u roku od 35 radnih dana od dana prijema uzorka u laboratoriju. Pored toga, nudimo mogućnost čuvanja matičnih ćelija u Švajcarskoj, u banci Swiss Stem Cell Bank, koja ima najveću postojeću standardizaciju u toj oblasti, te predstavlja više nego pouzdan izbor svakog roditelja. Ove činjenice su potrepljene posedovanjem Fact - NetCord akreditacije. Ono što smo se posebno potrudili je da tržištu Srbije, pored apsolutnog kvaliteta u ponudi, obezbedimo veoma pristupačne cene – saopštavaju iz kompanije BioTechnology and Genetics.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.