Penzioner iz Niša Izbacio radijatore - uštedeo 50.000 dinara!
Foto: Shutterstock

E, ovo je ušteda

Penzioner iz Niša Izbacio radijatore - uštedeo 50.000 dinara!

Iako je prošle sezone prvobitno isključenje bilo jedino moguće "sečom" cevi, sada je praksa, kako bi bili što ekspeditivniji, da radnici Toplane samo zavrnu ventile i plombiraju ih, i na taj način privremeno obustave isporuku energije
Objavljeno:

Nišlija Miroslav Cvetković (65), mašinski inženjer u penziji, još prošle sezone prestao da bude korisnik Gradske toplane u Nišu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, iako je prošle sezone prvobitno isključenje bilo jedino moguće "sečom" cevi, sada je praksa, kako bi bili što ekspeditivniji, da radnici Toplane samo zavrnu ventile i plombiraju ih, i na taj način privremeno obustave isporuku energije.

Za godinu, kaže, uštedeo je više od 50.000 dinara. Od tada, on prema ovom preduzeću ima obavezu da plati oko 600 dinara mesečno, koliko iznosi trećina fiksnog dela koja je obavezna.

U međuvremenu, niška toplana je zasuta zahtevima za isključenje sa mreže. Ukupno 1.700 Nišlija želi da se odjavi sa daljinskog grejanja. Neće se svima izaći u susret, ali posla ima toliko da u Toplani nemaju dovoljno radnika da pre početka grejne sezone obave posao. Dnevno se isključuje po 12 korisnika, pišu Večernje novosti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.