VAŽNO ZA GRAĐANE SRBIJE: Do 6. avgusta možete da ostvarite popust na dugovanja za Infostan
Važno za građane Srbije, Foto: Shuterstock

PROVERITE

VAŽNO ZA GRAĐANE SRBIJE: Do 6. avgusta možete da ostvarite popust na dugovanja za Infostan

Od početka akcije, dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika

Objavljeno:

JKP "Infostan tehnologije" podseća korisnike da se akcija reprograma duga završava 6. avgusta, a do tog datuma građani po najpovoljnijim uslovima mogu da zaključe ugovor o priznanju duga i otplati na rate.

Ovo gradsko preduzeće poziva sve zainteresovane korisnike da iskoriste priliku i u naredne dve nedelje reprogramiraju svoja dugovanja, jer dodatnog produžetka akcije neće biti.

Od početka akcije, dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika. Do 31. marta, oko 150.000 Beograđana imalo je šansu da potpiše ugovor o priznanju duga.

Po okončanju vanrednog stanja, JKP "Infostan" produžilo je mogućnost reprograma duga za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani imali dovoljno vremena da u periodu od dodatna tri meseca ugovore plaćanje na rate, uz otpis celokupne kamate.

Obavezne maske

U "Infostanu" podsećaju da se, u skladu sa preporukama zaštite od virusa korona, broj korisnika u ekpozituri ograničava na dvoje. Na ulazu je obavezna dezinfekcija obuće i ruku. U ekspozituri je obavezno nošenje maske, uz držanje rastojanja od najmanje dva metra.

- Korisnicima koji zaključe reprogram duga otpisuje se celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredaba, pri čemu mogu da odaberu broj rata i željeni model otplate preostalog duga - kažu u "Infostanu". - Plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15 odsto preostalog glavnog duga, za izmirenje u roku od tri mesečne rate dugovanje će biti umanjeno za 12 odsto. Za šest rata otpisuje se 10 odsto, dok se za 12 rata umanjuje pet odsto preostalog glavnog duga.

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u bilo koju ekspozituru ili sedište preduzeća svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 gde će dobiti predlog ugovora o priznanju duga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.