RAČUN ZA INFOSTAN USKORO STIŽE I NA MEJL: Poštansko sanduče odlazi u istoriju, OVDE SE SVE VIDI
Infostan, Foto: Printscreen/youtube

važno

RAČUN ZA INFOSTAN USKORO STIŽE I NA MEJL: Poštansko sanduče odlazi u istoriju, OVDE SE SVE VIDI

Preduzeće pušta u rad i portal "e-sanduče"

Objavljeno:

JKP "Infostan" u utorak pušta u rad portal za proveru dugovanja i plaćanje elektronskim putem. Ko želi, može da koristi ovu novu vrstu usluge, koja omogućava uvid u uplatnice i izmirenje dugova

Računi za "Infostan" i neke druge obaveze će sugrađanima koji to budu želeli moći da stižu u elektronsko sanduče. Poštansko sanduče polako odlazi u istoriju. Od danas će ovo gradsko preduzeće za objedinjenu naplatu ponuditi korisnicima da uvid u svoja dugovanja i plaćanje platnim karticama ostvare putem portala "e-sanduče".

Iako korisnici već mogu i druge račune i račune za "Infostan" da plaćaju elektronski, putem e-bankinga, sada dobijaju novu mogućnost, kojoj se pristupa putem sajta "Infostana", u posebnom odeljku - "e-sanduče". Neophodno će biti samo da naprave svoj nalog, a potom će, u skladu sa daljim uputstvima, moći da plaćaju računa ovog JKP.

- Preduzeće pušta u rad i portal "e-sanduče", koji će omogućiti korisnicima komunalnih usluga elektronsko dostavljanje i plaćanje računa po svim osnovama - navode u JKP "Infostan tehnologije". - Na navedeni način, u skladu sa digitalnim trendovima, dužnicima i redovnim platišama će biti omogućen uvid u dugovanja i plaćanje tih dugovanja po svim osnovama. U skladu sa navedenim, JKP "Infostan tehnologije" je preduzelo sve mere kako bi korisnici komunalnih usluga bili obavešteni o svojim dugovanjima.

Na taj način, sugrađani neće više morati da u ulazu zgrade proveravaju svoje sanduče, već će moći da u bilo kom trenutku putem telefona ili računara pristupe svom nalogu. Provizije za plaćanje "Infostana" neće biti ni elektronski.

ONLAJN UPIT

KAKO bi na vreme izmirivali svoje obaveze i u svakom trenutku imali uvid u njih, korisnici su do sada, kako navode u "Infostanu", imali mogućnost onlajn upita stanja. Oni koji su ovu uslugu do sada koristili, neće morati dodatno da se registruju za e-sanduče, već će moći da koriste isti nalog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.