Budite brzi! Poslednji poziv za inovativne biznis ideje! (FOTO)
Foto: Promo

do 1. jula

Budite brzi! Poslednji poziv za inovativne biznis ideje! (FOTO)

Prijavljivanje projekata za Pitch Challenge – “CATCH” ulazi u poslednju fazu!
Objavljeno:

Konkurs se zatvara 01. jula 2016, kada nastupa preselekciona faza u kojoj članovi borda Foundcenter Investment Berlin pristupaju analizi prijavljenih projekata. Bord čine eksperti različitih profesija: dr Markus Guba, Christian-Alexander Vry, Dejan Jocić, Daniel Schenk, Lothar Eckstein, Michael Walser. Do sada je pristiglo preko 480 projekata i ideja iz oblasti informacione tehnologije, agrikulture, umetnosti i dizajna, medicinske tehnologije i ostalih sfera ljudskog delovanja, i ukoliko imate ideju koja ima potencijal za širenje na medjunarodno tržiste prijavite se putem sajta www.foundcenter.com Možda je upravo vaša ideja ona koja će u septembru dobiti priliku za investiciju do 1.000.000 evra kada će se svi oni čije ideje prodju u veliko finale predstaviti direktno bordu nemačkih investitora Foundcenter Investment-a.

Ukupni fond za investicije je 100.000.000 evra razvoj kreativnosti i inovacija, kao i da doprinese razvoju projekata i već postojećih biznisa čiji potencijal prevazilazi lokalno tržište.
ne obezbeđuje samo investicije, već je ujedno i tzv. „company builder“ Druga mogućnost je da bude rešenje nekog važnog svetskog problema.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.