Kompanija Al Dahra svim radnicima u proizvodji isplaćuje stimulaciju od 5.000 dinara
ilustracija, Foto: Promo

bravo

Kompanija Al Dahra svim radnicima u proizvodji isplaćuje stimulaciju od 5.000 dinara

kompanija Al Dahra Srbija donela je odluku da svim radnicima u proizvodnji isplati jednokratnu stimulaciju od 5.000 dinara

Objavljeno:

U znak zahvalnosti i solidarnosti sa radnicima koji nastavljaju sa radom u proizvodnji mleka i vrše pripreme kako bi predstojeći intenzivni prolećni radovi na poljima, uprkos pandemiji koronavirusa, bili obavljeni neometano i bez zastoja, kompanija Al Dahra Srbija donela je odluku da svim radnicima u proizvodnji isplati jednokratnu stimulaciju od 5.000 dinara koja će biti isplaćena sa martovskom platom.

Takođe, kompanija je najavila da će zadržati sve radnike, kao i da će zaposlenima koji usled promenjenih uslova rada svoje obaveze obavljaju od kuće isplaćivati 100% zarade.

Kao kompanija kojoj je bezbednost i dobrobit svojih zaposlenih na prvom mestu, Al Dahra je sve zaposlene čija priroda posla dozvoljava rad na daljinu uputila na rad od kuće. Ovim zaposlenim će, tokom trajanja izmenjenih uslova rada, biti isplaćivano 100% zarade.

Za zaposlene koji rade u proizvodnji i čije je neposredno angažovanje neophodno za neometano snabdevanje tržišta mlekom i ostale poljoprivredne radove iz delokruga rada kompanije obezbeđena su zaštitna sredstva – maske, rukavice, dezinfekciona sredstva – a kao zahvalnost za podršku kontinuiranom nastavku proizvodnje, uz martovsku platu biće im isplaćena i jednokratna stimulacija u iznosu od 5.000 dinara.

Zahvalivši radnicima na odličnim rezultatima postignutim u prethodnom periodu, kao i na odgovornosti i solidarnosti koju svakodnevno iskazuju, Al Dahra je najavila da će zadržati sve zaposlene. Takođe, kompanija je svojim radnicima uputila apel za dosledno pridržavanje svih uputstava nadležnih, kako bi se kroz trenutnu krizu izazvanu pandemijom koronavirusa, prošlo sa što manje posledica po zaposlene i proizvodnju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.