NAJVAŽNIJA VEST ZA SVE KOJI SE BAVE PRIVREDOM U SRBIJI JE UPRAVO STIGLA: Ovaj servis prosto morate da koristite
ilustracija, Foto: Stock

EVO KAKO

NAJVAŽNIJA VEST ZA SVE KOJI SE BAVE PRIVREDOM U SRBIJI JE UPRAVO STIGLA: Ovaj servis prosto morate da koristite

Preko novog info servisa privrednici mogu da se obrate komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao

Objavljeno: 15:34h

Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom (COVID 19), Privredna komora Srbije, kao odgovoran partner privredi, pokrenula je novi, specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

„Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku. Cilj nam je da pružimo podršku privrednicima i da zajedničkim rešenjima umanjimo posledice po poslovanje vaše kompanije i privrede Srbije u celini“, poručio je Čadež.

Stručne službe Privredne komore Srbije u stalnom su kontaktu sa predstavnicima Vlade Srbije, resornih ministarstava, nadležnih institucija, kao i međunarodnih poslovnih asocijacija i organizacija, preko mreže privrednih komora, kako bi pomogli privrednicima da prevaziđu izazove i smanje negativni uticaj korona virusa na poslovne rezultate i bilateralne ekonomske relacije sa stranim partnerima.

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na: covid19@pks.rs

Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.