DRŽAVA NUDI BESPOVRATNO 9.500 EVRA PLUS BONUS OD 1.500! Građani, dobro pročitajte ovo obaveštenje, POSTOJI ROK!
Ilustracija, Foto: Stefan Jokić

važno

DRŽAVA NUDI BESPOVRATNO 9.500 EVRA PLUS BONUS OD 1.500! Građani, dobro pročitajte ovo obaveštenje, POSTOJI ROK!

Javni poziv traje od 16. marta do 1. maja ove godine

Objavljeno:

Opština Inđija objaviće 16. marta javni poziv za dodelu sredstava izbeglicama sa teritorije te opštine za kupovinu 15 seoskih kuća u Srbiji.

U obaveštenju koje je objavljeno na sajtu Inđije navodi se da je pomoć u iznosu od 9.500 evra bespovratna i da se odobrava za rešavanje stambenih potreba izbeglica koje imaju prijavljeno boravište/prebivalište na teritoriji opštine Inđija

Uz ova sredstva dodeljuje se i paket pomoći (građevinski materijal i oprema u cilju poboljšanja uslova života) u maksimalnom iznosu do 1.500 evra u dinarskoj protivvrednosti, po porodičnom domaćinstvu.

Onaj ko bude izabran da mu Opština dodeli pomoć, može dodatno da učestvuje sopstvenim sredstvima za rešavanje stambenih potreba u iznosu do 50 odsto od iznosa namenjenog za kupovinu seoske kuće (u maksimalnom iznosu do 4.750 evra, u dinarskoj protivvrednosti).

„Pomoć se dodeljuje za kupovinu seoske kuće koja se nalazi na teritoriji Republike Srbije. Predmetna seoska kuća mora biti upisana u katastru nepokretnosti, bez tereta na objektu i zemljištu i mora ispunjavati osnovne uslove za život i stanovanje”, navodi se u obaveštenju prenosi Tanjug.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.