CompanyWall - bonitetna kuća kojoj se veruje i u 2020
Foto: Promo

ostvarite poslovni uspeh

CompanyWall - bonitetna kuća kojoj se veruje i u 2020

Problemi u poslovanju nisu nezaobilazni, dozvolite da vas CompanyWall vodi utabanom stazom ka uspehu!

Objavljeno: 15:11h

Na osnovu kojih kriterijuma donosite bitne odluke i sklapate nove saradnje? Na koji način biste mogli da unapredite poslovanje ako biste redovno pratili konkurenciju? Koliko često i na osnovu kojih parametara vršite evaluaciju rada? I najbitnije, da li znate sa kime poslujete?

Savremeno tržište nameće dinamiku kojoj svaki poslovni subjekt mora da se prilagodi da bi opstao. Činjenica je da je digitalno doba dovelo do bržeg tempa poslovanja, te često nemamo vremena da se pripremimo “kako treba” za donošenje važnih odluka.

U poslednjoj deceniji na srpskom tržištu pojavljuje se rastući broj finansijskih institucija - bonitetnih kuća kao odgovor na zahtev za pametnim poslovnim podacima koje nameću savremeni trendovi. Ovakve kompanije nude usluge utvrđivanja boniteta i proračuna bonitetnih ocena kao garanciju reputacije i znak kvaliteta. Iako njihov zadatak deluje jednostavno: da na osnovu precizne metodologije i finansijske analize utvrde bonitet i razvrstaju kompanije u bonitetne razrede, jednostavnost nema ništa s tim. Mnoge od njih su izneverile poverenje klijenata proizvoljno ukrštajući podatke što je rezultiralo nepouzdanim rejtingom.

Usled ove pojave, bonitetne kuće su proglašene kontroverznim, pa su kompanije sve obazrivije pri donošenju odluke kom “ocenjivaču” će pokloniti poverenje.

Veliki broj bonitetnih kuća klijentima nudi površnu klasifikaciju dostupnih finansijskih informacija. Ovakve usluge ne upoznaju klijenta sa značajem finansijskih i ekonomskih podataka za praktično poslovanje i ne objašnjavaju specifične potrebe u kontekstu domaćeg tržišta i poslovne klime u regionu.

Potrebno je da bonitetne kuće pruže širu sliku o poslovanju na osnovu iscrpnih analiza finansijskih stručnjaka. Na ovaj način kompanije dobijaju funkcionalne i upotrebljive podatke koji predstavljaju polaznu tačku svakog uspešnog procesa evaluacije i pametnih poslovnih odluka.

foto: Promo

Problemi u poslovanju nisu nezaobilazni, dozvolite da vas CompanyWall vodi utabanom stazom ka uspehu!

Problemi s kojima se suočavaju poslovni subjekti u Srbiji najčešće se tiču sklapanja partnerstva sa nepouzdanim saradnicima, nemogućnost naplate dugovanja, ulazak u duge sudske sporove, loša platežna sposobnost saradnika, koji uz pomoć nepouzdanih rejtinga vešto maskiraju faktičko stanje. Uzimajući u obzir brojnost i raznovrsnost ovih faktora teško je pronaći bonitetnu kuću koja ima ljudske kapacitete i tehnološke resurse koji su u mogućnosti da izrade relevantnu procenu.

Prirodno se nameće pitanje kako izabrati bonitetnu kuću kojoj možete pokloniti poverenje?

Ozbiljnost i temeljnost u pristupu, kao i posvećenost i odgovornost su one male stvari koje prave veliku razliku u kvalitetu. Najpouzdanija garancija našeg kvaliteta su klijenti koji su sa nama od samih početaka, sa kojima smo zajedno rasli, pažljivo osluškujući njihove potrebe i želje. U znak zahvalnosti za kvalitet dobili smo blistavu reputaciju i neprikosnovenu poziciju kako u Srbiji, tako i u celom region u kome trenutno poslujemo.

Bonitetna kuća CompanyWall je inicijalno osnovana u Londonu, a metodologija na kojoj počiva naša specifična finansijska analiza i obrada poslovnih podataka kreirana je po ugledu na rad najvećih svetskih bonitetnih kuća kao što su Standard & Poor's (S&P), Moody's, i Fitch Group poznatije kao Velika Trojka.

CompanyWall posluje na srpskom tržištu od 2013. godine, a već 2019. godine smo zaslužili laskavu titulu bonitetne kuće sa najvećim brojem zadovoljnih klijenata u Srbiji. Lidersku poziciju zauzimamo i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, a od prošle godine i u Crnoj Gori.

Registrujte se već danas uz BESPLATAN DEMO PRISTUP i poslujte uspešnije uz naše podatke:

REGISTRACIJA

LOZINKA: CWBIZZ2020

CompanyWall Business bonitetne ocene utvrđene su na osnovu svih opštevažećih faktora po recepturi najvećih bonitetnih kuća i detaljne finansijske analize priznatih ekonomskih stručnjaka. Naša bonitetna ocena omogućava brže, jednostavnije i efikasnije donošenje poslovnih odluka u postupku izbora poslovnog partnera, analize konkurencije i procene rizika, a takođe predstavlja i podršku u postupku kvalitativne analize specifičnosti pojedinačnog privrednog društva.

Bonitetni izveštaji su razvrstani unutar određenih bonitetnih razreda, koji se kreću od najvišeg AAA do najnižeg CCC. Bonitetna kuća CompanyWall Business jedina je u Srbiji ustanovila temeljnu i potpuno pouzdanu klasifikaciju najviših bonitetnih ocena: AAA, AA+ i A+.

foto: Promo

Specijalizovani smo za pronalaženje, plasiranje i obradu visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih podataka. Desetine hiljada zadovoljnih klijenata na Balkanu uz naše usluge svakodnevno postiže rast i donosi pametnije odluke utemeljene na relevantnim finansijskim analizama i preciznim informacijama.

Napredni finansijski bonitetni izveštaji koje CompanyWall izrađuje omogućavaju našim klijentima donošenje produktivnijih poslovnih odluka i predstavlja snažan alat za marketing, prodaju i finansijske poduhvate. Na osnovu finansijskih analiza koje vršimo u svim zemljama Balkana utičemo povoljno na transparentnost tržišta, makro ekonomiju i minimalizaciju kreditnih, ali I drugih poslovnih rizika.

Nova poslovna partnerstva uključuju rizike izazvane pogrešnim predstavama koje često imamo u vezi sa potencijalnim partnerima ili klijentima, pri čemu je precizan i ažuriran uvid u izvršenje finansijskih obaveza novih saradnika od presudne važnosti za donošenje sigurnih odluka.

Bonitetna kuća CompanyWall pomaže klijentima u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini da efikasno upravljaju rizicima i kreditima, odnosno da detaljno upoznaju buduće saradnike pre nego što donesu značajne odluke, koje ih često mogu skupo koštati. Klijentima omogućavamo pouzdana rešenja za upravljanje finansijama i kreditnim rizikom, a svoju uslugu redovno unapređujemo i prilagođavamo novim zahtevima tržišta.

Saznajte kako posluje vaša konkurencija i ostvarite prednost uz pomoć CompanyWall

“Znanje je moć”, rekao je Frensis Bejkon, a desetine hiljada klijenata bonitetne kuće CompanyWall to svakodnevno dokazuje u praksi. Naravno da je danas, zahvaljujući globalizaciji i širenju internet mreže moguće pronaći veliki broj podataka o raznim firmama, ali to obično zahteva poznavanje ekonomskih prilika i finansijske i računovodstvene terminologije. Pored toga jako je teško utvrditi koje su informacije istinite a koje su namerno plasirane da bi potencijalne saradnike dovele u zabludu o navodno uspešnom poslovanju. Većina podataka o firmama, i ukoliko su istiniti - što je teško utvrditi, nalazi se u „sirovom“ stanju pa je veoma teško snaći se u moru informacija namenjenih pre svega ekonomskim stručnjacima ili finansijskim analitičarima.

Uz Bonitetnu kuću CompanyWall ovi problem odlaze ui prošlost. Tu smo da Vam pružimo sažete pouzdane i proverene ažurirane finansijske podatke uz pomoć kojih možete saznati kako posluju vaši konkurenti, budući parnteri ili klijenti na vreme - prava informacija u pravom trenutku je nešto najbolje što možete pružiti svojoj firmi.

Koristite podatke koje CompanyWall marljivo prikuplja, obrađuje i prepakuje tako da budu praktični, pitki i upotrebljivi da biste privukli klijente koji će se sigurno odlučiti za kupovinu vaših proizvoda i usluga, uz rizike koji odgovaraju vašim mogućnostima. Proširite polje delovanja i vašu bazu klijenata uz naše liste podataka.

CompanyWall

Telefoni: 064/6426-484, 011/4049-212

E-mail: info@companywall.rs

PIB: 105340904

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.