DOBRE VESTI ZA GRAĐANE: Rastu plate, uskoro ODLUKA I O VEĆEM MINIMALCU
Novac, Foto: Printscreen

BRAVO!

DOBRE VESTI ZA GRAĐANE: Rastu plate, uskoro ODLUKA I O VEĆEM MINIMALCU

Na Vladi je već doneta odluka o osnivanju Komisije za investicioni ciklus, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Objavljeno:

Danas je iz resornog ministarstva saopšteno da će prosečna decembarska plata u Srbiji biti iznad 500 evra, kao i da dolaze najbolje godine po pitanju ekonomskog rasta i razvoja.

- U prvih sedam meseci ove godine suficit je 48,5 milijardi dinara, a planirali smo deficit, apsolutni uspeh - rečeno je iz ministarstva finansija.

Rečeno je da će u naredne dve ili tri nedelje najverovatnije biti odlučeno o povećanju minimalne cene rada, a da je krajnji rok za to do 15. septembra.

- Očekuje se značajno povećanje - rečeno je o minimalnoj ceni rada.

U nedelju će biti otvoren auto-put od Obrenovca do Čačka koji je, kako je ocenjeno, višedecenijski san, a ulaganja u infrastrukturu su investicije koje podstiču ekonomiju.

Na Vladi je već doneta odluka o osnivanju Komisije za najavljeni investicioni ciklus, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da će predsednica te komisije biti premijerka Ana Brnabić, a član tima biće i predsednik Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.