IGOR ŽEŽELJ O SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU: Adria Media Group podržava regionalnu saradnju i komunikaciju
Igor Žeželj, Foto: Printscreen

SAMIT

IGOR ŽEŽELJ O SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU: Adria Media Group podržava regionalnu saradnju i komunikaciju

Srbija na najvećem regionalnom samitu o energetskoj bezbednosti domaćin je najvećim državnim zvaničnicima u regionu, kao i ekspertima, predstavnicima institucija, organizacijama, kompanijama i medijima

Objavljeno: 03.06.2019. 13:43h
  • 6

Adria Media Group kroz još jedan događaj ispunjava svoju misiju, a to je stvaranje uslova za bilo kakav konstruktivni dijalog, rekao je Igor Žeželj, CEO Adria Media Group na "SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU“.

"Jako nam je drago da možemo da ugostimo ministre iz regiona na ovako važnom skupu, gde im želim uspešan rad i da svima nama donesu boljitak. Posebno nam je drago što je to na regionalnom nivou, jer mi kao kompanija regionalnu saradnju i regionalnu komunikaciju podržavamo iz dana u dan", izjavio je Žeželj.

Podsetimo, kompanija „Adria Media Group“ organizator je konferencije „SUMMIT ENERGETSKA BEZBEDNOST U REGIONU“ pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike.

1 / 6 Foto: Adria Media Group

Srbija na najvećem regionalnom samitu o energetskoj bezbednosti domaćin je najvećim državnim zvaničnicima u regionu, kao i ekspertima, predstavnicima institucija, organizacijama, kompanijama i medijima.

Konferenciju je svečano otvorio Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike Republike Srbije.

BONUS VIDEO:

KRAVA VAPILA DA JOJ ČOVEK PRIĐE! Kad je došao do ograde shvatio je KOLIKO JE OZBILJNO! (VIDEO)

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media