Do Grčke za 25 evra, do Venecije za 39: Ovo su najbolje ponude na Sajmu turizma! (FOTO)

putujte pametno

Do Grčke za 25 evra, do Venecije za 39: Ovo su najbolje ponude na Sajmu turizma! (FOTO)

Putovanje u Grčku, tačnije Tasos kreće se po ceni od 25 evra i uključuje 13 dana i 10 noći
Objavljeno: 17:33h

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji je danas otvoren, meterž, graja i gomila ljudi. Što zbog posete Vučića, što zbog raznih aranžmana i dobrih planova za leto. Vučić napušta Srbiju, hoćete li i vi? Prvi kupio kartu za Njujork za samo 399 evra! (FOTO) Istina, nije bilo toliko ljudi kao prošle godine, ali s obzirom da je tek prvi dan sajma, i da je većina njih na poslu, još ima nade.

Filip Plavčić
Mi smo se uputili da saznamo koje su najjeftinije i najpovoljnije ponude i gde možete otići, a da pritom ne potrošite mnogo novca.
Na prvom mestu, ubedljivo je agencija "Fly Fly Travel" u čije ponude isprva ni mi nismo mogli da poverujemo. Njihova ponuda je definitivno najbolja. Putovanje u Grčku, tačnije Tasos kreće se po ceni od 25 evra i uključuje 13 dana i 10 noći, a prevoz autobusom i smeštaj su uključeni u cenu.
Ova ponuda važi za maj, kao i Venecija od 39 evra, za četiri dana, takođe prevoz -autobuski i smeštaj. Rim možete obići na 5 dana za 219 evra, a ako se odlučite za autobus, platićete od 115.
Za neke egzotičnije destinacije, poput Burme, moraćete izdvojiti malo više novca - od 2795 evra. Japan košta od 1970, a Peru i Bolivija koštaće vas od 2350 evra.
Filip Plavčić
Druge agencije, poput "Prestige Travel" - a imaju takođe primamljive ponude. Za samo 70 evra putujete na Olimpik Bič, a uz sajamski popust, cena je oko 59 evra. U pitanju je trokrrevetni apartman, 10 noćenja i autobuski prevoz.
Filip Plavčić
Neos Marmaras krajem aprila možete posetiti za 49, 5 uz sajamski popust, dok je puna cena 55 evra. Nije mnogo, zar ne? Oko četiri popodne, sajam je već počeo da se puni. Radoznali avanturisti, mladi i stari, tražili su šta je to što bi njima najviše odgovaralo.
Filip Plavčić
Mi smo izdvojili neke ponude koje su prilično povoljne. Da li ste vi našli nešto bolje? (D. Čavić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.