POTREBNE SU NAM INVESTICIJE! Niški aerodrom preuzela država, a ovo je njihov plan!
Foto: Beta

aerodrom konstantin veliki

POTREBNE SU NAM INVESTICIJE! Niški aerodrom preuzela država, a ovo je njihov plan!

Dušan Knežević izjavio je u utorak da se prve investicije i nova oprema na tom aerodromu mogu očekivati već sledećeg meseca

Objavljeno:

Vršilac dužnosti direktora aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu Dušan Knežević izjavio je u utorak da se prve investicije i nova oprema na tom aerodromu mogu očekivati već sledećeg meseca i da će brzo uslediti rezultati. Knežević je u Dnevniku RTS rekao da će sve linije koje su do sada letele u letnjoj sezoni sa niškog aerodroma ostati i u narednom periodu i da će ih biti i tokom letnje i zimske sezone. On je naveo da ove aviokompanije imaju važeće ugovore do 2021, a neke i do 2022. godine.

Knežević je, govoreći o aerodromskoj taksi, rekao da postoje ugovori i nije realno da se desi da se povećaju takse. - U saradnji sa resornim ministarstvom radimo na planovima i dugoročnim i za kraći period. Potrebne su nam investivcije- rekao je Knežević. On je naveo da je za 15. novembar najavljena linija Beč-Niš "Vizerom". RTS podseća da je pre gotovo mesec dana potpisima ministarke Zorane Mihajlović i gradonačelnika Niša Darka Bulatovića država zvanično preuzela upravljanje niškim aerodromom.

Sa niškog aerodroma trenutno lete tri kompanije, dve najveće niskobudžetske "Vizer" i "Rajaner". Prva ima četiri linije, a druga kompanija pet.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.