STOTINE RADNIKA OSTALO BEZ POSLA, OBAVEŠTENI PREKO MEJLA O OTKAZU: Kompanija Handy zatvara preko 200 poslovnica u Srbiji!
Foto: Printscreen/Youtube/LXG Design

STRAŠNO

STOTINE RADNIKA OSTALO BEZ POSLA, OBAVEŠTENI PREKO MEJLA O OTKAZU: Kompanija Handy zatvara preko 200 poslovnica u Srbiji!

Iz kompanija Handy su medijima rekli da da će uskoro objaviti i zvanično saopštenje

Objavljeno:

- Poštovani kupci, saradnici i prijatelji, posle 10 godina poslovanja u Srbiji, obaveštavamo Vas da HENDI-TEL DOO vremenom prestaje da radi. Želimo da Vam se zahvalimo na decenijskom poverenju, saradnji i podršci - objavio je zvanično na svom sajtu poznati lanac prodavnica tehnike i mobilnih telefona.

Računi ove kompanije su u blokadi. Radnici su za prestanak rada firme i otkaze praktično saznali putem mejla.

Radnici su putem mejla saznali da njihova firma više neće poslovati
Radnici su putem mejla saznali da njihova firma više neće poslovati foto: Printscreen

- Sve poslovnice su zatvorene u jednom danu, ništa nam nisu rekli - da li je firma bankrotirala, otišla u stečaj - naveo je jedan od radnika za B92.

Prema njegovim rečima, ništa nije slutilo da će svi radnici preko noći ostati bez posla.

- Bilo je neko povlačenje robe, ali svi smo mislili da je reč o reorganizaciji - priča on i dodaje da se stavlja katanac na više od 200 poslovnica, a da su za to radnici saznali putem mejla.

- Samo je stigao mail da se sve poslovnice zatvaraju, svi su razočarani - rekao je i dodao da su plate bile redovne, da je poslovanje bilo normalno i da nisu mogli ni da naslute da ovako nesto može da se dogodi.

- Za dan je zatvoreno oko 200-210 radnji, u svakoj ima minimum po dva radnika i svi su oni ostali bez posla. Handy je imao poslovnice po celoj Srbiji, a u Beogradu su imali oko 70 prodajnih mesta.

Iz kompanija Handy su medijima rekli da da će uskoro objaviti i zvanično saopštenje.

Bonus video Branislav Lečić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/ B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.