UDAR NA DŽEPOVE: Nova stavka na Infostanu koštaće vas i do 1.000 dinara
Foto: Stock

novi namet

UDAR NA DŽEPOVE: Nova stavka na Infostanu koštaće vas i do 1.000 dinara

Na zahtev upravnika, kao dodatna stavka moći će da se uvrsti - mesečna nadoknada za upravljanje stambenim zajednicama koja u proseku iznosi oko 250 dinara

Objavljeno:

Kako bi se osigurali od neplatiša, sve više profesionalnih rukovodilaca višespratnica razmatra mogućnost da do svoje plate dođe na ovaj način. U JKP "Infostan i tehnologije" potvrdili su "Novostima" da su se stvorili tehnički uslovi i da će sistem objedinjene naplate ovih usluga zaživeti.

Na zahtev upravnika, kao dodatna stavka moći će da se uvrsti - mesečna nadoknada za upravljanje stambenim zajednicama koja u proseku iznosi oko 250 dinara. U nekim zgradama, u zavisnosti od obima posla upravnika, doseže čak i do 1.000 dinara. Naplata od vrata do vrata nije dala rezultate, jer su pojedini stanari vešto izbegavali susret sa komšijom - upravnikom, a neki su odbijali i da mesečnu taksu za rad upravnika uplate na tekući račun stambene zajednice. Zbog toga, ne želeći da se svakodnevno sukobljavaju sa stanarima, mnogi upravnici odlučuju se da do svoje zarade dođu preko "Infostana".

Bonus video: PUPIN POSLE 100 GODINA PRED SRBIMA: Naučnikova borba za srpsko nasleđe

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.