Neko na moru, neko u lavoru: Objavljene liste ugostiteljskih objekata za leto u Srbiji 2016!

Letovanje na domaćem terenu

Neko na moru, neko u lavoru: Objavljene liste ugostiteljskih objekata za leto u Srbiji 2016!

Ministarstvu je dostavljeno ukupno 234 prijava ugostitelja, najviše iz Vrnjačke banje, Ribarske banje, Sokobanje, sa Zlatibora i Kopaonika
Objavljeno: 13:15h

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je na zvaničnoj internet stranici listu ugostiteljskih objekata u kojima građani mogu izvršiti rezervacije za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji. 12 primera kako na putovanje gleda prosečan turista, a kako avanturista! (FOTO) Od 15. decembra, od kada je trajala prva faza prijavljivanja, ministarstvu je dostavljeno ukupno 234 prijava ugostitelja, najviše iz Vrnjačke banje, Ribarske banje, Sokobanje, sa Zlatibora i Kopaonika. Rat između Novosađana i Beograđana: Zašto Novog Sada nema u spotu o Dunavu? (VIDEO) Ugostitelji koji svoje prijave nisu dostavili do danas, moći će to da učine tokom cele 2016. godine, jer će se ažuriranje liste objekata raditi na mesečnom nivou.

Kako je objavilo to ministarstvo, svi zainteresovani građani iz kategorija obuhvaćenih Uredbom moći da se prijavljuju već od 4. januara do 15. oktobra 2016. godine na šalterima "Pošta Srbije", na teritoriji cele Srbije. Vrednost vaučera iznosi 5.000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava koja korisnik može koristiti pri subvencionisanom korišćenju usluga smeštaja u ugostiteljskim objektima. Postupak prijavljivanja biće kao i u 2015. godini gde su građani u zavisnosti od kategorije kojoj pripadaju, podnosili i rezervaciju koju im izdaje ugostitelj. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.