PROPUTUJTE CEO SVET, ALI NE KREĆITE SA BG AERODROMA! Iz Niša i Budimpešte i za 15 evra!
Avion, Foto: Reuter

za male pare

PROPUTUJTE CEO SVET, ALI NE KREĆITE SA BG AERODROMA! Iz Niša i Budimpešte i za 15 evra!

Trik je u tome da na svoje putovanje ne krećete iz Beograda, i ušteda se smeši

Objavljeno:

Čini vam se da za avio karte morate da izdvojite čitavo bogatstvo?

Iako vam to možda ne zvuči realno, i na avio kartama možete uštedeti, i to baš mnogo!

Naime, low cost avio kompanije mogu vam uštedeti dosta novca!

Trik je u tome da na svoje putovanje ne krećete iz Beograda, već sa nekog od aerodroma iz susedstva i ušteda vam je zagarantovana!

Ryan air je irska low cost avio kompanija koja od skoro leti u Srbiju i iz nje. Za sada, ova avio kompanija saobraća samo sa aerodroma ,,Konstantin Veliki“ u Nšu i to u 5 pravaca: Milano Bergamo, Berlin Schönefeld, Dusseldorf Weeze, Stockholm, Skvasta i Bratislava.

Tako preko ove kompanije možete u Dizelforf možete otići za 15 evra, koliko vam takođe treba i do Bratislave!

Aerodrom u Dizeldorfu
Aerodrom u Dizeldorfufoto: Fonet

Tu sumu možete izdvojiti i puovanje do Milana, naravno ukoliko svoju kartu rezervišete par meseci ranije. Do Berlina ovom avio kompanijom možete leteti za samo 30 evra.

Jeftino do Dizeldorfa
Jeftino do Dizeldorfafoto: Printscreen/ryanair

Kako je aerodrom u Nišu sve popularniji među turistima, trenutno postoji vrlo razvijen kombi transfer od Beograda do aerodroma u Nišu. Cene transfera u jednom smeru kreću se od 600 dinara, pa na više.

Wizz air je takođe poznata low cost avio kompanije iz Mađarske, a u Srbiji leti od i ka oba aerodroma - ,, Nikola Tesla“ u Beogradu i ,, Konstantin Veliki“ u Nišu.

Sa aerodroma ,,Konstantin Veliki“ Wizz air leti u 5 pravaca: Basel- Mulhouse- Freiburg, Dortmund, Memmingen/Munich West, Eindhoven i Malmo.

Malmo
Malmofoto: Wikipedia

Što se jeftinih karata tiče, iz Niša možete leteti do Malma (Švedska) za 2.399 dinara, za koliko možete "skoknuti" i to Dortmunda.

Jeftino i do Malma
Jeftino i do Malmafoto: Printscreen/Wizzair

Za one koji žele da putuju do egzotičnih destinacija, postoji opcija odlaska vozom do Budimpešte, sa čijeg aerodroma možete leteti bukvalno svuda - za duplo manje novca nego iz Beograda.

Budimpešta je od Beograda udaljena oko 370 km, a najjeftiniji vid transfera između ova dva grada je voz, a cena povratne karte je 26 evra, a voz putuje oko 8 sati. Nešto brža, ali skuplja varijanta da stignete do Budimpešte jeste autobus, a cena ove povratne karte je oko 4000 dinara.

Sa ovog aerodroma, preko Wizz air-a možete otići do Dubaija za 17.000 dinara.

foto: espreso.co.rs

Istom avio kompanijom do Belgije, aerodroma Brussels Charleroi možete otići za samo 5.000 dinara, a do Sofije za samo 4.500 dinara!

Ko kaže da je avio prevoz luksuz? Sve što je potrebno jeste da kupite karte ranije, i to da vam polazak ne bude sa beogradskog aerodroma, i ušteda vam se smeši!

Bonus video:

TITO NIJE JEDINI IMAO SVOG PSA REKSA ! Ima ga i bračni par iz Kenije!

(S. Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.