HOLIDAY INN PROSLAVIO DECENIJU USPEHA! Čelnik Delte Živorad Vasić ekskluzivno najavio: Gradimo hotel u Knez Mihajlovoj (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

čestitamo

HOLIDAY INN PROSLAVIO DECENIJU USPEHA! Čelnik Delte Živorad Vasić ekskluzivno najavio: Gradimo hotel u Knez Mihajlovoj (VIDEO)

Hotelski lider sinoć slavio deceniju poslovanja "Holiday Inn" hotela

Objavljeno:

Hotel "Holiday Inn" proslavio je sinoć u Beogradu 10. rođendan. Za deceniju poslovanja i 185.000 zadovoljnih gostiju upriličena je i proslava u Belexpo centru.

Tom prilikom, Živorad Vasić, direktor hotela "Crown Plaza" i potpredsednik "Delta Holding", u čijem je vlasništvu i "Holiday Inn" otkrio je ekskluzivno za Espreso.co.rs kakvi su planovi kompanije koja je sa tri hotela u Beogradu - lider na ovom tržištu.

foto: Filip Plavčić

- Slavimo 10 godina, a 10 godina je velika stvar. Imamo ovaj Belexpo centar u kom smo napravili toliko divnih proslava i uvek se trudimo da idemo za korak dalje. Prošle godine Delta holding je napravila jednu veliku investiciju, završili smo "Interkontinental" u Ljubljani, "Crown Plaza" postoji već četiri godine, a onda smo kupili i ovaj hotel u želji da se širimo. Sa tri hotela postajemo lider na tržištu - kazao je on.

Zatim je eksluzivno za Espreso.co.rs otkrio da će Delta sledeće godine početi sa gradnjom novog hotela, i to između Knez Mihajlove i Čika Ljubine ulice.

- Reč je o Indigo hotelu, sa pet zvezdica, biće fascinantno - otkrio nam je Vasić.

Pogledajte atmosferu sa proslave u našoj galeriji.

1 / 9 Foto: Filip Plavčić

(M. I.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.