NEMATE POSAO, A ZAVRŠILI STE FAKULTET? Jedna od najvećih srpskih kompanija raspisala je konkurs za vas! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

PRIJAVITE SE!

NEMATE POSAO, A ZAVRŠILI STE FAKULTET? Jedna od najvećih srpskih kompanija raspisala je konkurs za vas! (FOTO)

Delta organizuje program zapošljavanja mladih talenata bez radnog iskustva od 2012. godine i do sada se prijavilo skoro 14.000 ljudi, a 107 kandidata je zaposleno u toj kompaniji

Objavljeno: 13:54h

Delta holding iz Beograda danas je saopštio da je raspisao konkurs za zapošljavanje mladih talentovanih ljudi, koji je otvoren do 4. juna.

Navedeno je da će ta kompanija u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj uniji i da zbog toga raspisuje „Vanredni konkurs za vanredne ljude“.

Zainteresovani mogu da se prijave isključivo putem interneta, na sajtu www.mladilideri.rs. Konkurs je namenjen diplomcima i apsolventima svih fakulteta.

foto: Thinkstock

Vozači, jeste li primetili? Cene goriva u Srbiji se ovih dana menjaju (FOTO)

Kandidati koji prodju proces selekcije i postanu „mladi lideri“ tokom godinu dana trajanja programa stiču radno iskustvo kroz tri rotacije u različitim članicama Delta holdinga.

Promenom radnog mesta na svaka četiri meseca kandidati stiču bolji i potpuniji uvid u celokupno poslovanje, a pomoć im pružaju iskusnije kolege u ulozi mentora, navedeno je u saopštenju.

Delta organizuje program zapošljavanja mladih talenata bez radnog iskustva od 2012. godine i do sada se prijavilo skoro 14.000 ljudi, a 107 kandidata je zaposleno u toj kompaniji.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.