KINEZI DOLAZE! Najveći sajam kineskih proizvođača u Beogradu!
Foto: Promo

ekonomska saradnja

KINEZI DOLAZE! Najveći sajam kineskih proizvođača u Beogradu!

Zhejiang, provincija koja beleži najveći ekonomski rast u Kini, prvi put organizovaće internacionalni sajam 2017 Zhejiang Export Fair (Serbia), u Belmax Centru u Beogradu, u periodu od 18. do 20. maja (Autoput za Zagreb br. 20, Zemun)
Objavljeno:

Zhejiang, provincija koja beleži najveći ekonomski rast u Kini, prvi put organizovaće internacionalni sajam 2017 Zhejiang Export Fair (Serbia), u Belmax Centru u Beogradu, u periodu od 18. do 20. maja (Autoput za Zagreb br. 20, Zemun). Ulaz je besplatan.

foto: Promo

2017 Zhejiang Export Fair (Serbia) okupiće preko 60 proizvođača iz ekonomski najrazvijenije kineske provincije Zhejiang (Džeđang), koji će imati priliku da posetiocima sajma predstave proizvode iz oblasti:

elektronika i elektrotehnika

građevinski materijal

dekoracija (za kuću i kupatilo, nameštaj i dr.)

rasveta

mašine i prateća oprema

Najveći sajam kineskih proizvođača 18. maja biće po prvi put organizovan u Srbiji od strane Zhejiang Broad International Convention & Exhibition Co., Ltd dok je domaćin ovog događaja Odeljenje za spoljnu trgovinu provincije Zhejiang, a jedan od sponzora kompanija Belmax Center iz Beograda.

foto: Promo

Osnovana 2001. godine, Zhejiang Broad International Convention & Exhibition Co., Ltd(BCE)je državna kompanija koja organizuje najeminentnije internacionalne skupove, izložbe i sajmove, uz pokroviteljstvo Ministarstva za spoljnu trgovinu i ekonomsku saradnju Narodne Republike Kine.

Sajam koji ove godine prvi put organizuju u Srbiji, ima zadatak da našim preduzećima predstavi najsavremenije proizvode iz oblasti građevinskih i infrastrukturnih materijala, nameštaja, kućnih aparata, dekoracije, rasvete, mašina i opreme i uvede našu zemlju, Centralnu i Istočnu Evropu u trendove koje prati jedna od najbrže rastućih ekonomija u Kini.

foto: Promo

- Cilj internacionalnog sajma Zhejiang Export Fair je da na jednom mestu okupi reprezentativne proizvođače i trgovce koji će kvalitetom svojih proizvoda i uslugom, a posebno njihovom povoljnom cenom, privući veliki broj kupaca. Preduzeća iz Srbije dobiće jedinstvenu priliku da uspostave međunarodnu saradnju sa uspešnim kineskim proizvođačima i tako unaprede svoje poslovanje. – izjavio je Regon Džo, direktor Belmax Centra.

foto: Promo

Ovaj sajam podržan je od strane Ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije i Privredne komore Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.