PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Za tačno nedelju dana najavljen važan događaj
Penzioneri, Foto: Beta/Dragan Gojić

PENZIONERI

PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Za tačno nedelju dana najavljen važan događaj

Prijava je obavezna, a zainteresovani penzioneri mogu da se prijave na telefon +36 1 270 8108

Objavljeno:

U Segedinu će za tačno nedelju dana, odnosno 16. maja biti održani savetodavni dani penzijskih fondova Srbije i Mađarske, podsetio je PIO fond penzionere i osiguranike.

Eksperti iz oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja će pružati savete i informacije o pravima i mogućnostima ostvarivanja prava. Sve je, naravno, potpuno besplatno.

Ovaj događaj ima za cilj da informiše stanovništvo o važnim aspektima penzijskog i invalidskog osiguranja i da odgovori na sva pitanja iz te oblasti.

1 / 5 Foto: Beta / Dragan Gojić

Prijava je obavezna, a zainteresovani penzioneri mogu da se prijave na telefon +36 1 270 8108 i iskoriste priliku za dobijanje stručnih saveta, a neophodno je da sa sobom ponesu lična dokumenta.

Ova savetovanja se održavaju dva puta godišnje za svaku državu, jednom kod nas, drugi put u zemlji kojoj smo bili domaćini, tako da se očekuje da savetodavni dani sa mađarskim fondom do kraja godine budu održani i u Srbiji.

PIO fond će blagovremeno obavestiti korisnike o terminima.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.