KAKO IZ SRBIJE DO ŠVEDSKE ZA 20 EVRA? Evo kako, ali samo iz Niša!
Foto: Reuter

dobra vest

KAKO IZ SRBIJE DO ŠVEDSKE ZA 20 EVRA? Evo kako, ali samo iz Niša!

Prvi let ka Stokholmu planiran je za oktobar ove godine
Objavljeno:

Irska kompanija "Ryanair" od 31.oktobra uvodi letove od Niša do Stokholma, saopšteno je sa niškog aerodroma. Do sada avioni ove kompanije, leteli su do Dizeldorfa, Berlina, Milana i Bratislave.

Iz Niša, letovi će biti sa Aerodroma " Konstantin Veliki", a u Stokholmu će koristiti usluge aerodroma "Skvasta", koji je jedan od tri stokholmska aerodroma. Na ovoj liniji, avioni bi trebalo da lete dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Zbog uspostavljanja nove avio-linije, karta ka ovoj destinaciji koštaće 19.99 evra. Karte je moguće kupiti do ponoći u nedelju 14. maja 2017. godine, za period putovanja u novembru mesecu, kažu na niškom Aerodromu.

Prvi let sa Aerodoroma "Konstantin Veliki" ka Stokholmu, planiran je za 31.oktobar u 17 sati, a ova linija će, prema dosadašnjim informacijama i odlukama, biti aktivna tokom zimskog reda letenja, do 24. marta naredne godine.

Inače, “Ryanair” iz Niša leti ka Bratislavi, Berlinu, Dizeldorfu i Milanu. Redovne linije do Bazela, Malmea i Dortmunda iz Niša ima “Wizz Air”, dok “Swiss” dva puta nedeljno leti na liniji Niš-Cirih, a na istoj relaciji leteće i “Germania” od 23. juna.

(Easpreso.rs/Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.