JOŠ DOBRIH VESTI ZA PENZIONERE OD PETKA: Sada je i zvanično
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PENZIONERI

JOŠ DOBRIH VESTI ZA PENZIONERE OD PETKA: Sada je i zvanično

U planu je i dalje proširenje liste partnera i ponuđenih pogodnosti za penzionere

Objavljeno:

Nakon godinu dana od potpisavanja prvih sporazuma sa privrednim subjektima u okviru projekta Penzionerska kartica, u Filijali RF PIO Novi Sad u petak je organizovano potpisivanje sedam novih sporazuma, čime je ova Filijala prešla i jubilarni 100-ti potpisani sporazum o saradnji.

U ime Fonda PIO sporazume je potpisao Boris Jevtić, direktor Filijale Novi Sad, uz prisustvo Milana Novakovića, načelnika Južnobačkog upravnog okruga.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Sporazumi su potpisani sa Specijalnom bolnicom za opštu hirurgiju „Procedural and Regenerative Knowledge System“, Poliklinikom “ORTO-MD 2019“, Optičarskom radnjom „OPTIKA TRIVUNOVIĆ“, Autoservisom „PADRINO PLUS“, Specijalnom bolnicom za oftalmologiju “BULEVAR“, Ugostiteljskom radnjom “NIRVANA NS 021“ i Poliklinikom „Best Medica“.

– Trudimo se da razumemo potrebe naših najstarijih sugrađana i osiguramo što širi spektar pogodnosti u različitim privrednim subjektima, jer ćemo na taj način uticati na poboljšanje kvaliteta života penzionera i jačati njihov osećaj pripadnosti zajednici – naglasio je Boris Jevtić i dodao da je u planu i dalje proširenje liste partnera i ponuđenih pogodnosti.

Bonus video:

00:50

Najstariji Novosađani penzionerske kartice će moći da se koriste u skoro svim trgovinskim lancima

(Espreso / Penzionisani / Vesna Pejčić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.