CENA NIJE ISTA ZA SVAKOG: Vlasnik izdaje stan Terazijama i traži 700 evra ako hoćete ovako da živite! (FOTO)
Stan na Terazijama, Foto: Facebook

šok

CENA NIJE ISTA ZA SVAKOG: Vlasnik izdaje stan Terazijama i traži 700 evra ako hoćete ovako da živite! (FOTO)

Ljudi šokirani oglasom za stan na Terazijama

Objavljeno: 11:26h

Kako je porasla ponuda nekretnina za izdavanje, sve češće vidimo i čudne oglase na stranicama za oglašavanje. Tako smo sada naišli na jednu koja ima dve različite cene, u zavisnosti od toga da li će živeti jedna ili dve osobe, a ta razlika broji čak 200 evra više, budući da se radi o centru Beograda.

- Izdajem stan od 35 kvadrata u centru Beograda, na Terazijama, na petom spratu, koji pruža divan pogled, sa dvorišne strane je i ima lift. Skoro je renoviran, ima centralno grejanje, internet i komarnike - glasi deo objave.

Dalje je navedeno da od prostorija poseduje hodnik, kuhinju sa trpezarijom, prostranu sobu, kupatilo i ostavu. Takođe, odmah je dostupan.

- Mesečna kirija za jednu osobu iznosi 500 evra, odnosno 700 evra za dve osobe, plus režije od 120 evra. Obavezan je i depozit u iznosu od 500 evra - zaključuje se u Fejsbuk objavi.

1 / 5 Foto: Facebook

''Ako ima komarnik, to je već luksuz - Monte Karlo'', ''Je l' može tri osobe za 1.500 evra?'', ''Kakav li je bio pre renoviranja'', ''Je l' ste vi dobro?'', ''Alavost na nivou'', bili su samo neki od komentara na ovu nesvakidašnju ponudu.

Bonus video:

02:27

EVO GDE ŽIVE STUDENTI KOJI NE NAĐU MESTO U STUDENTSKOM DOMU! Kirije jeftinije nego u periodu od pre 6 meseci

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.