MORAM OVO DA PODELIM SA VAMA, BOLJU PONUDU NEĆETE NAĆI: Srbin iz Nemačke podelio ponudu kojom je oduševljen
Foto: Profimedia

Tarifa

MORAM OVO DA PODELIM SA VAMA, BOLJU PONUDU NEĆETE NAĆI: Srbin iz Nemačke podelio ponudu kojom je oduševljen

Čovek podelio ponudu tarife kojom je toliko oduševljen da je morao odmah da je podeli sa svima kojima bi mogla da znači

Objavljeno:

U jednoj Facebook grupi koja okuplja ljude iz srpske dijaspore osvanuo post korisnika koji je za kratko vreme izazvao ogromnu pažnju. Naime u temi koja se bavi mobilnim telefonima i tarifama opisao je svoje iskustvo sa, kako kaže, ponudom kojom je toliko oduševljen da je morao odmah da je podeli sa svima kojima bi mogla da znači. Njegov post vam prenosimo u celosti.

Kad već pričamo o telefonima i tarifama ovo moram da podelim sa vama. Skoro mi je prijatelj koji radi ovde u Minhenu ispričao za ponudu koja me je bukvalno spasila. Elem, godinama se već bavim uvozom kola i često putujem na relaciji Srbija - EU (Pretežno radim Nemačku, ali često idem i u Švajcarsku, Holandiju, Francusku, nekad i Austriju.)

Dakle, non stop na putu. Nekako sam se navikao i na carine, čekanja, hostele i tuđe stanove, ali jedna stvar koja me strašno smara i otežava mi celu priču je baš to - menjanje kartica za mobilni. Za Srbiju jedna, za Nemačku druga, u početku dva telefona, sad jedan sa dve kartice, ali stalno problem sa koje koga zovem, pa rominzi, internet i sve ostalo. Uglavnom, pričam ja to prijatelju koji je već godinama tamo i on mi pokaže ovo:

U pitanju je MTEL Germany i imaju paket za naše ljude u Nemačkoj. On ga koristi otkad su ga napravili i stvarno je fenomenalna opcija za bilo koga ko živi u Nemačkoj a ima veze sa Srbijom. Imate sve pogodnosti kao i kod bilo kog drugog nemačkog operatera, bukvalno je sve isto plus što ima gomilu drugih stvari koje su kao stvorene za nas.

Tarife za EU
Tarife za EUfoto: Profimedia

Prvo i ono što mi je bilo najvažnije je da nisam morao da menjam postojeći nemački broj, ostao je isti što mi je bilo jako bitno zbog posla. Drugo, nema rominga ni u zemljama EU ni Švajcarskoj, ni u zemljama bivše Juge. Treće, besplatni su razgovori sa svim korisnicima MTEL zone - znači kad dođem u Srbiju automatski se kačim na mts mrežu (ništa ne moram da podešavam) i besplatno pričam sa svima koji su u toj mreži, a pozivi sa svim drugim mrežama se tarifiraju po regularnim cenama, bez rominga.

Isto tako, sve prijatelje i familiju u Srbiji zovem besplatno (moraju da su na mts mreži, ali skoro svi moji jesu). Znači nema ograničenja, koliko god i kad god besplatno je bilo da zovem na mobilni ili na fiksni.

I još jedna fenomenalna stvar. Ja baš i ne idem često na tu stranu ali taj moj drugar redovno leti u Tursku i Egipat koristi i te beneficije koje imaju za MTEL “Friendly zonu.” Tu spadaju još i Izrael, Indija, valjda i Albanija (ima ceo spisak kod njih na sajtu). Znači kada je tamo ima besplatan internet (ne znam tačno koliko ali kaže da mu je i više nego dovoljno, a stalno je na netu) a svi dolazni pozivi su mu besplatni.

Znači ponuda je ludilo, ne postoji ugovorna obaveza, imate sve na www.mtelgermany.de. Ne znam kako ovakvo nešto nije bilo ranije, bukvalno je savršeno”

Budući da je ovaj post izazvao ogromnu pažnju proverili smo o čemu se radi i za vas smo izvukli kratku listu benefita ove ponude za sve naše ljude koji žive u Nemačkoj. Lista se nalazi ispod, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu www.mtelgermany.de

  • Zadržavanje postojećeg nemačkog broja: Bez potrebe za promenom broja prilikom prelaska na MTEL Germany.
  • Bez roming troškova: Nema dodatnih troškova za roming u zemljama EU, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, kao i u zemljama bivše Jugoslavije.
  • Besplatni razgovori unutar MTEL zone: Automatsko povezivanje na mts mrežu u Srbiji omogućava besplatne razgovore sa korisnicima te mreže.
  • Neograničeni besplatni pozivi ka Srbiji: Mogućnost neograničenih besplatnih poziva ka mts mreži u Srbiji, kako na mobilne tako i na fiksne telefone.
  • Pogodnosti u "Friendly" zoni: Uživanje u dovoljno interneta i besplatnim dolaznim pozivima u Turskoj, Albaniji, Egiptu, Izraelu, Indiji, i drugim zemljama koje spadaju u Friendly zonu MTEL mreže.
  • Zaštita na internetu: Zaštita od neželjenih sadržaja i zloupotreba na internetu.
  • Pristup najboljem TV programu: Dostupnost bogatog izbora TV programa iz zemalja bivše Jugoslavije, čime se korisnicima omogućava da ostanu u toku sa omiljenim sadržajima.

Sve detalje ove izvrsne ponude možete saznati na www.mtelgermany.de ili putem telefona +4915 310 310 310

Bonus video:

02:21:21

PULS SRBIJE 11.03.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.