PENZIONERI IZ NIŠA IMALI VAŽAN ZAHTEV ZA GRADONAČELNICU: Oglasila se i ona, evo šta se dešava
Penzioneri, Foto: Beta/Dragan Gojić

PENZIONERI

PENZIONERI IZ NIŠA IMALI VAŽAN ZAHTEV ZA GRADONAČELNICU: Oglasila se i ona, evo šta se dešava

Gradonačelnica Niša kaže da postoji nekoliko lokacija na kojima bi moglo da se penzionerima omogući da koriste gradske prostorije

Objavljeno:

Na prijemu građana u Gradskoj kući, prvom ove godine, penzioneri sa područja Opštine Medijana tražili su od Grada Niša da dobiju prostor za okupljanje.

Predstavnici Udruženja penzionera sa područja Opštine Medijana godinama su se okupljaju na otvorenom u Parku Svetog Save, a sada od Grada traže da im omogući prostor za druženje i stvaranje novih prijateljstava.

“Prostor bi za nas značio mir, mesto u kojem bismo se okupljali, družili i pričali”, kaže Sveta Bojković čaln Udruženja Grada Niša.

1 / 4 Foto: Filip Plavčić

Gradonačelnica Niša kaže da postoji nekoliko lokacija na kojima bi moglo da se penzionerima omogući da koriste gradske prostorije, a da bi za penzionere Medijane to bilo najverovatnije u blizini parka i opštine.

“Neki su u zakupu, nekim udruženjima ćemo tek obezbediti prostor, ali ćemo svim penzionerima u svakoj opštini omogućiti prostor za druženje”, kaže Dragana Sotirovski gradonačelnica Niša.

Kao i na prethodnim prijemima najveći broj zahteva svih građana bio je u vezi sa uređenjem komunalne infrastrukture, objavile su Niške vesti.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Penzionisani / Vesna Pejčić/ Niške vesti/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.