AJVAR, KAJMAK, SMOKI, MEDENO SRCE...Srpski proizvodi na RAFOVIMA U AMERIČKIM RADNJAMA, a tek da vidite CENE (VIDEO)
Prodavnica, Foto: Printscreen/Youtube/DraganRakonjac

PRELEPO

AJVAR, KAJMAK, SMOKI, MEDENO SRCE...Srpski proizvodi na RAFOVIMA U AMERIČKIM RADNJAMA, a tek da vidite CENE (VIDEO)

Cene su, kao što je i očekivano, malo veće nego kod nas, ali za ljude sa Balkana, koji se nalaze u Americi, verujemo da je ovaj "pronalazak" neprocenjiv

Objavljeno:

Prepoznatljivi srpski proizvodi prodaju se i u Americi! Verovali ili ne, na rafovima je moguće naći ajvar, kajmak, Smoki, Medeno srce...

Srpski influenseri koji bazaju po svetu bili su, malo je reći, u šoku kada su u prodavnici u SAD na rafovima videli sve te proizvode.

- Ljudi vi ne shvatate moju sreću, pogledajte, ovo je ajvar. Tu su i krastavčići, smoki, kao i medeno srce - ponavaljala je devojka koja je bila vidno uzbuđena na snimku na TikToku.

Kako je naglasila cena krastvačića je 4,79 dolara, što je 520 dinara, dok je ajvar malo skuplji, pa košta 5,49, što je 629 dinara.

Tu se našao i smoki, čije veliko pakovanje košta 3,99 dolara, odnosno 433 dinara, dok je malo pakovanje 1,29 dolara, ili 140 dinara.

Cene su, kao što je i očekivano, malo veće nego kod nas, ali za ljude sa Balkana, koji se nalaze u Americi, verujemo da je ovaj "pronalazak" neprocenjiv.

Bonus video:

05:23

NIKAD NIJE BILO NEPOVOLJNIJE UZETI STAMBENI KREDIT NEGO SAD Gavrilović: Cene na istorijskom maksimumu, MORA I EURIBOR DA PADNE

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.