DIREKTOR PIO FONDA JE GOVORIO O SVIM NOVIM POVEĆANJIMA: Obratite pažnju
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PIO FOND

DIREKTOR PIO FONDA JE GOVORIO O SVIM NOVIM POVEĆANJIMA: Obratite pažnju

Relja Ognjenović, direktor PIO fonda, je pomenuo povećanje penzije od 14,8 odsto

Objavljeno:

Direktor PIO fonda, Relja Ognjenović, obratio se nedavno penzionerima i ostalim korisnicima Fonda putem saopštenja na sajtu.

On je pomenuo povećanje penzije od 14,8 odsto koje je stupilo na snagu od Nove godine, te su penzioneri uvećane penzije primili početkom ovog meseca.

Govorio je i o ostalim naknadama koje su povećane.

1 / 7 Foto: Nebojša Mandić

Osim penzija, povećane su i naknade za negu i pomoć drugog lica i za telesno oštećenje, dok korisnicima starosne, prevremene starosne, invalidske i porodične penzije kojima visina prinadležnosti ne prelazi 51.618,14 dinara nastavljamo da isplaćujemo novčani iznos kao uvećanje uz penziju do pet odsto, u skladu sa uredbom Vlade Republike Srbije. I ova statistika najbolje pokazuje da se penzije nikada do sada nisu povećavale tako brzo i znatno iznad nivoa inflacije i sve to na zdravim osnovama. To je bilo moguće uraditi jer je Srbija danas jaka država koja brine o svim svojim građanima a posebno o najstarijima – istakao je Relja Ognjenović, direktor Fonda PIO.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.