IDEALNA PRILIKA AKO VOLITE KUPANJE U RECI SA UŠUŠKANOM PLAŽOM: Prodaje se kuća i plac u NAJLEPŠEM delu Srbije! FOTO
Selo, Foto: Zorana Jevtić

raj u prirodi

IDEALNA PRILIKA AKO VOLITE KUPANJE U RECI SA UŠUŠKANOM PLAŽOM: Prodaje se kuća i plac u NAJLEPŠEM delu Srbije! FOTO

Kuća ima sve što treba za fensi život, izvor za baštu punu voća, a kroz nju protiče rečica koja nikad ne presušuje

Objavljeno:

I dok stručnjaci za promet nekretninama očekuju da će ove godine cene kuća i stanova u Srbiji stagnirati i predviđaju da će u drugoj polovini godine doći do povećanja broja odobrenih stambenih kredita, počelo je i veće interesovanje za kuće na selu zbog proleća koje nam kuca na vrata.

Ukoliko tražite nekretninu za sebe, pročešljajte i grupe na društvenim mrežama jer se mogu naći zaista zanimljivi objekti sa pristojnim cenama.

Oglasi se sada nalaze na brojim grupama na društvenoj mreži Fejsbuk, ali je naš savet da svakako sve proverite dva puta pre nego što ugovorite posao.

Osim jeftinih kuća u Srbiji, naši ljudi nude u dotičnim grupama nude i objekte i placeve.

Jedan takav oglas koji privlači pažnju danas jeste jedan koji je oglasila Slavica u jednoj popularnoj grupi na Fejsbuku koja je namenjena u te svrhe.

Kako se navodi u oglasu, prodaje se domaćinstvo u jednom od najlepših delova Srbije. Na obronku planine Rudnik, na oko 520 metara nadmorske visine, u zaseoku se nalazi imanje površine 33,75 ari koje je ujedno od poslednjih i izolovanijih, sa kućom na tri etaže.

Prodaja kuće na selu
Prodaja kuće na selufoto: Printscreen/Facebook/njive i placevi prodaja/Slavica Vukašinović

Udaljeno je na oko 12km od Gornjeg Milanovca, 30km od Čačka, a 50km od Kragujevca.

Put do kuće je jako dobar, ističe se.

Kuća je građena od kvalitetnog i čvrstog materijala, na tri nivoa, suteren, prizemlje i sprat. "Okrenuta je ka južnoj strani tako da celog dana ima sunca, čak i zimi. Legalizovana je. Suteren se sastoji od jedne prostorije, ujedno je i špajz, i ostava za alat, poseduje police i viseći element. Prizemlje sačinjavaju kupatilo, kuhinja, dnevni boravak i trpezarija, a sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, dve male i jedna veća, od malog hodnika i malog kupatila koje nije još u potpunosti sanirano. Poseduje i prostor za drva koji prima 12+ kubika drva. Kuća je spremna za stanovanje, useljiva. Sve je novo i renovirano, unutrašnjost kao i krov koji ima izolaciju od 12cm", piše Slavica u oglasu. .

Struja u kući je trofazna sa novim satom i dvotarifnim brojilom. Imanje poseduje sopstvenu izvorsku vodu sa kaptažom od 2 kubika, što je dovoljno za kućne potrebe i zalivanje bašte.

Na svega nekoliko metara od placa teče mala rečica koja nikada ne presušuje, a pravi je mir i raj slušati žubor vode. Takođe se u neposrednoj blizini nalazi i malo jezerce, u koje se ulivaju dve male rečice (jedna je spomenuta uz plac), tako da je voda čista i pogodna za letnje kupanje i uživanje, dodaje Slavica.

Na imanju je oko 12 ari šuma, uglavnom hrastova. Imanje je sa tri strane okruženo šumom. Na placu ima mladih zasada voća, a neke već rađaju: šljive, jabuka, kajsija, kruška, dunje, smokve, loza, kupine, orasi, aronija, višnja, trešnja (mlada), lešnik... Bašta je organska.

Takođe je i pogodno za rad od kuće s obzirom da mobilni internet radi veoma dobro. Cena je 45000 evra.

Bonus video:

02:10

U OVOM SRPSKOM SELU LEŽI CELA ISTORIJA BALKANA: Kroz njega su prošli Kelti, Rimljani, Turci, Huni, Austrougari i Nemci!

(Espreso / Blic / Prenela. J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.