JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene
Sasomange nekretnine, Foto: Promo

NOVE SASOMANGE NEKRETNINE

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene

Nove Sasomange Nekretnine je unapređena platforma koja kupcima i prodavcima donosi mnoštvo benefita i brže ostvarenje ciljeva!

Objavljeno: 11:49h

Oglasnik Sasomange je potpuno redizajnirao i tehnički i funkcionalno unapredio svoju sekciju Nekretnine. Od januara 2024. dostupne su nove funkcionalnosti koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe kupaca, prodavaca i agencija koje posluju na tržištu nekretnina u Srbiji, jer se sva unapređenja zasnivaju na rezultatima opsežnih istraživanja i anketa sprovedenih sa više od 2000 korisnika i 20 agencija.

Tehnološki najnapredniji sajt za oglašavanje sa najvećim brojem oglasa za nekretnine, od samog osnivanja postavio se kao oglasnik koji se adaptira, razvija i raste u skladu sa tržištem. Sada redizajniran, tehnički i funkcionalno unapređen, izlazi u susret stvarnim, svakodnevnim zahtevima korisnika i u potpunosti zadovoljava njihove potrebe.

Na jednom mestu kvalitetni oglasi, procena fer cene, preciznija filtracija i agencije od poverenja

Osim što novi vizuelni identitet više prija oku, on pruža bolju preglednost i jednostavnije korišćenja portala, dok nove funkcionalnosti donose brže i pametnije pretrage samih oglasa. Tako, na primer, kategorija “kvalitetan oglas” automatski filtrira one oglase koji sadrže sve relevantne informacije, dok automatsko računanje fer tržišne cene nekretnina, kao i automatsko računanje potencijalne rate kredita za stan, olakšavaju odluku koji ćemo stan dalje razmatrati.

Saznajte više o novim funkcionalnostima:

KVALITETAN OGLAS

Ova oznaka korisnicima garantuje pristup listi oglasa koji sadrže relevantne informacije poput visokokvalitetnih fotografija, 3D i video tura, planove stanova, podatke o uknjiženosti i dr. Ovo je vodeći algoritam za ocenjivanje kvaliteta sadržaja oglasa, koji štedi vreme i olakšava pretragu.

PROCENA FER CENE

Ova funkcija omogućuje poređenja cena nekretnina koje su cenovno, lokacijski i prostorno slične, kao i procenu realne vrednosti nekretnine. Ispod svakog oglasa nalazi se skala koja prikazuje da li je predložena cena nekretnine u skladu sa tržišnim trendovima.

UNAPREĐENI PRIKAZ OGLASA

Korisničko iskustvo podignuto je na novi nivo: slike u visokoj rezoluciji, 3D ture, video formati i nacrti pomažu korisnicima da virtuelno obiđu više nekretnina, pre nego što se odluče da odvoje vreme za razgledanje željene nekretnine iz ponude.

KREDITNI KALKULATOR Omogućava korisnicima da na brz način izračunaju potencijalni iznos rate kredita i usklade je sa raspoloživim budžetom.

AGENCIJA OD POVERENJA

Ova oznaka namenjena je svim agencijama koje garantuju korisnicima tačnost informacija objavljenih oglasa. Pored dodatne sigurnosti koju donosi korisnicima, ova oznaka pospešuje poverenje između agencija i korisnika.

Sa odlučnošću da se korisnicima pruži vrhunsko iskustvo, preglednim, pojednostavljenim a obogaćenim formatom, nove funkcionalnosti Nekretnine Sasomange podigle su lestvicu očekivanja od online oglasnika na tržištu nekretnina.

Platforma za oglašavanje, Sasomange posluje u okviru WMG (Wireless Media Grupe), lidera u oblastima digitalne transformacije i medija u Srbiji. WMG je broj 1 digitalna medijska kompanija na Zapadnom Balkanu sa impresivnim brojem brendova: 31 digitalno izdanje, sedam štampanih izdanja i tri televizije. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i timu profesionalaca, WMG stvara izuzetne medijske sadržaje za sve kanale, a partnerima nudi vrhunske platforme za oglašavanje omogućavajući im da unaprede svoje poslovanje.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.