KUĆA OD 65 KVADRATA PLUS VOĆNJAK I ŠUMA I TO ČAK NIJE SVE! Srpkinja prodaje seosko domaćinstvo za 14.500 evra
Selo, Foto: Printscreen/Youtube/Srećko Stipović

neverovatna ponuda

KUĆA OD 65 KVADRATA PLUS VOĆNJAK I ŠUMA I TO ČAK NIJE SVE! Srpkinja prodaje seosko domaćinstvo za 14.500 evra

Na oglasima se prodaje staro seosko domaćinstvo u selu Slatina površine 85 ari za 14.500 evra!

Objavljeno: 13:12h

Nakon perioda korone planula je prodaja kuća i vikendica u ruralnim sredinama, sa sa većom potražnjom skočila je i njihova cena.

Na oglasima svakodnevno nailazimo na nekretnine u seoskim sredinama koje su na prodaju, ali i veliki broj objava građana koji traži da kupi ovakve nekretnine. Prodaja ide brzo pogotovu ako se uz objekat prodaje i plac, pomoćni objekat, garaža ili čak i zemlja sa voćnjakom, livadom ili šumom...

U Fejsbuk grupi Prodaja i kupovina kuće u selima pojavila se objava Srpkinje koja prodaje domaćinstvo na teritoriji opštine Ub.

- Staro seosko domaćinstvo na 16 km od Valjeva, 79 km od Beograda u selu Slatina, opština Ub. Kuća je stara preko 100 godina, površine 65 m2 (uknjižena), pomoćni objekat je 23 kvadrata. U objekat nikad nije uvođena struja i voda, ali na banderi postoji priključa, kao i bunar sa pijaćom vodom koji je na samoj parceli. Do asfaltnog puta ima 450 metara dobrog, valjanog makadamskog puta - navodi se u oglasu i dodaje:

- Ukupna površina je 85 ari i to okućnica, voćnjak sa preko 150 stabala, kao i šuma, kroz koju protiče potok. Cena 14.500 evra.

Bonus video:

01:30

Seosko domaćinstvo

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.