SVI DETALJI NAJNOVIJEG POPUSTA KOJI SU PENZIONERI DOBILI UZ PENZIONERSKE KARTICE: Jeftinija i jedna dodatna usluga
Penzioneri, Foto: beta dragan gojić

PIO FOND

SVI DETALJI NAJNOVIJEG POPUSTA KOJI SU PENZIONERI DOBILI UZ PENZIONERSKE KARTICE: Jeftinija i jedna dodatna usluga

Do sada se preko milion i 100 hiljada penzionera u Srbiji prijavilo za penzionerske kartice

Objavljeno:

U današnje vreme, briga o zdravlju postaje sve važnija, a pristup kvalitetnim zdravstvenim uslugama može biti presudan faktor za održavanje visokog nivoa životnog kvaliteta.

Opšta bolnica NEW Hospital prepoznaje važnost podrške različitim društvenim grupama, uključujući i penzionere, te je uvela posebne pogodnosti za korisnike penzionerskih kartica.

Novosadska i Pokrajinska filijala PIO Fonda potpisale su Ugovor o saradnji s Opštom bolnicom NEW Hospital. Prikazom penzionerske kartice od sad je moguće ostvariti brojne pogodnosti.

“Ono što mi želimo da svim korisnicima penzionerske kartice pružimo priliku da mogu da plaćaju sve naše intervencije na 12 meseci, uz popust 10 posto koji svaki korisnik, vlasnik penzionerske kartice i jedna dodatna usluga za bračnog druga, koji je isto penzioner, dajemo dodatni popust za oboje, na 24 mesečnih rata“, izjavio je dr Gordan Paroški, direktor Opšte bolnice „New Hospital“.

1 / 4 Foto: Beta / Dragan Gojić

Mogućnost plaćanja intervencija na 12 mesečnih rata

Jedna od ključnih prednosti koje penzioneri mogu ostvariti jeste popust od 10% na lekarske preglede. Redovni pregledi su ključni za otkrivanje potencijalnih zdravstvenih problema u ranoj fazi, što omogućava efikasnije lečenje. Kroz ovu inicijativu, NEW Hospital želi podstaći penzionere da održavaju redovne medicinske preglede i brinu o svom zdravlju.

Transport pacijenata od mesta stanovanja do bolnice i od bolnice do mesta stanovanja (samo za operativno lečenje) je besplatan. Ukoliko se korisnik penzionerske kartice kao i njegov bračni drug podvrgnu operativnom lečenju celokupan iznos je moguće platiti na 24 mesečne rate. Plaćanje na rate podrazumeva potpisisavanje ugovora i blanko menice kao sredstva obezbeđenja. Popust se ne odnosi na laboratoriju i patohistološke analize.

Uz sve ove pogodnosti, penzioneri koji koriste svoje penzionerske kartice u Opštoj bolnici NEW Hospital ne samo da ostvaruju značajne uštede, već i aktivno doprinose očuvanju sopstvenog zdravlja. Ova inicijativa ne samo da promoviše solidarnost i brigu o starijoj populaciji, već i gradi mostove između bolnice i zajednice, stvarajući osećaj poverenja i podrške.

Bonus video:

00:50

Najstariji Novosađani penzionerske kartice će moći da se koriste u skoro svim trgovinskim lancima

(Espreso / New Hospital / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.