DRAGAN NOSTALGIJU PRETVORIO U BIZNIS: Otvorio prodavnicu sa domaćim proizvodima u OVOM gradu, dolari samo kaplju
Prodavnica u Los Anđelesu, Foto: Printscreen/Youtube/DraganRakonjac

roba za svakog kupca

DRAGAN NOSTALGIJU PRETVORIO U BIZNIS: Otvorio prodavnicu sa domaćim proizvodima u OVOM gradu, dolari samo kaplju

Kupiti domaći kajmak ili pršutu u Los Anđelesu? Nije toliko teško koliko mislite

Objavljeno:

Kad god Dragan dođe u srpsku pravoslavnu Crkvu Sveti Sava u Los Anđelesu, obavezno svrati u obližnju radnju po kiseli kupus, možda kajmak ili kore za pitu.

Kiseli kupus usred Los Anđelesa? Domaći kajmak? Da Dragan nije snimio, mnogi ne bi verovali. Da je Čikago ili neki drugi "srpski grad" u Americi niko se ne bi toliko začudio, ali grad Holivuda i glamura svakako nije prva opcija koja pada na pamet.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/DraganRakonjac

Upravo je tako u losanđeleskoj Kineskoj četvrti nikao market gde se može kupiti sva naša roba, i ne samo srpska nego nekadašnja jugoslovenska.

Od svega pomalo ima baš za svakoga, ne samo srpske nego i bosanske i hrvatske robe, ali i bugarske i rumunske jer ih tamo, kao i Srba, ima dosta a željni su đakonija iz zavičaja.

Dušan kaže da kod njega ima svega - i kiselog kupusa i mesa, salame, kora za pitu, naših sireva, kajmaka, džemova, pića, sokova.. A pošto ima i drugih željnih Evropljana, Dušan drži i mađarsku hranu, italijansku pršutu, svakojake rakije, vina i piva pa mu svraćaju Evropljani iz svih zemalja Starog kontinenta.

- Imam i zamrznute bureke, ćevape, lepinje, torte iz Srbije - nabraja biznismen koji već 15 godina ima razrađen posao u kojem se na nostalgiji odlično zarađuje!

- Često sam dolazio ovde u našu Crkvu Sveti Sava u Los Anđelesu i tako sam odlučio da otvorim prodavnicu! Ima robe za sve Evropljane, ne samo za Srbe -govori Dušan.

Kaže i da mu je sva roba sveža, nema ničeg bajatog jer se rafovi popunjavaju svakog četvrtka.

Bonus video:

04:00

U EVROPI ĆE SE OVE GODINE DESITI PREOKRET?! Holandski ekspert za geopolitiku za Kurir: Kladim se u celu platu da će pobediti ONI!

(Espreso/Kurir/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.