OVAKO MOŽETE DA PLATITE RAČUN ZA STRUJU BEZ ODLASKA NA ŠALTER: Uvid u potrošnju dobijate u samo DVA KLIKA
Račun za struju, Foto: Espreso

ONLAJN RAČUN ZA STRUJU

OVAKO MOŽETE DA PLATITE RAČUN ZA STRUJU BEZ ODLASKA NA ŠALTER: Uvid u potrošnju dobijate u samo DVA KLIKA

Korisnici portala mogu i bezbedno i brzo elektronski da plate račun za struju

Objavljeno:

"Elektroprivreda Srbije" 1. novembra pokrenula je novi portal na kom svi koji žele da prate svoju potrošnju električne energije, steknu uvid u račun ili plate isti, sada to mogu da urade online.

Ono što je posebno istaknuto na portalu je da su naknade za plaćanje računa online, niže nego u bankama, stoga korišćenjem ovih usluga dobijate i mali popust na vaš e-račun za struju.

Evo kako da se prijavite na portal i online platite račun za struju

Potrebno je prvenstveno da se registrujete na portalu EPS, tako što ćete uneti e-mail adresu i uneti lozinku. Sledeći korak je da unesete svoj naplatni broj i svoj JMBG i imaćete pristup svojim računima.

1 / 3 Foto: Marina Lopicic

Korisnici portala mogu i bezbedno i brzo elektronski da plate račun za struju bez odlaska u poslovnice platnih institucija, putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard. Naknada po transakciji je manja u odnosu na plaćanje na šalterima banaka i Pošte Srbije, iznosi 28,77 dinara i ne ide u budžet EPS.

Registracija i prijava na portal je jednostavna, kao i njegovo korišćenje. Građani na portalu mogu da prate svoju mesečnu potrošnju i već na oktobarskom računu moći će jednostavno i brzo da vide da li su i koliko uštedeli.

Takođe, najavljena je i aplikacija za plaćanje računa.

(Espreso / Blic / Nikola Vojnović / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.