PENZIONERI, ČEKA VAS NOVO IZNENAĐENJE SA KARTICAMA: Važna vest za POPUSTE, iz PIO fonda SVE objasnili
Penzioneri, Foto: Nebojša Mandić

Penzioneri

PENZIONERI, ČEKA VAS NOVO IZNENAĐENJE SA KARTICAMA: Važna vest za POPUSTE, iz PIO fonda SVE objasnili

Penzionerska kartica omogućava da u svakom momentu penzioneri imaju pregled firmi koje daju popuste

Objavljeno:

Svi korisnici penzionerskih kartica sada mogu na svom mobilnom telefonu da preuzmu ovu aplikaciju, koja je besplatna i jednostavna za korišćenje i pretragu. Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje navodi da aplikacija sadrži obaveštenja gde se mogu iskoristiti penzionerske kartice, koliki su popusti koje davaoci pogodnosti pružaju korisnicima, kao i na koje robe i usluge se popusti odnose.

Istovremeno, kako naglašavaju, ona omogućava penzionerima da u svakom momentu imaju pregled firmi koje daju popuste, uvid u sniženja, adrese, kao i mogućnost da prate stanje bodova, kao i da pročitaju najvažnije vesti u vezi s ovom karticom.

Među najčešćim pitanjima Fondu PIO, kada je reč o karticama, su kako se dodeljuju bodovi korisniku, kao i čemu služe dodeljeni bodovi onom ko koristi penzionersku karticu.

Penzioneri
Penzionerifoto: Nebojša Mandić

Dodeljene bodove korisnik penzionerske kartice kasnije može iskoristiti za ostvarivanje dodatnih pogodnosti, oni se, međutim, ne mogu zameniti za novac, ali se mogu sakupljati prenošenjem iz meseca u mesec.

Za utrošenih 500 dinara, korisniku penzionerske kartice fond dodeljuje se jedan bod, a najveći broj bodova koje seniori mogu da ostvare u toku meseca ide najviše do visine iznosa prosečne penzije u Srbiji prema poslednjem objavljenom podatku. Fond vodi evidenciju o dodeljenim i utrošenim bodovima korisnika penzionerskih kartica.

Popuste kroz prijem bodova obezbeđuju ustanove, javna preduzeća, finansijske institucije, biblioteke, muzeji, pozorišta, banje, banke, sportski centri...

Bonus video:

01:44

EVO KOJI PENZIONERI SU UKLJUČENI U DANAŠNJU POMOĆ OD 20.000 DINARA! Iz sindikata poručili: U spadaju prijave samo do OVOG datuma

(Espreso/ Kurir.rs/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.