"OSTALA SAM U ŠOKU": Beograđanka kupila DEČJU ODEĆU NA SNIŽENJU, a onda ju je sačekalo NEPRIJATNO IZNENAĐENJE
Butik, Foto: Filip Plavčić

prevara

"OSTALA SAM U ŠOKU": Beograđanka kupila DEČJU ODEĆU NA SNIŽENJU, a onda ju je sačekalo NEPRIJATNO IZNENAĐENJE

Majka iz Beograda nije mogla ni da sanja da će biti prevarena

Objavljeno: 20:18h

Jedna Beograđanka rešila je da svoju devojčicu obraduje i kupi joj nešto novo od odeće. Kada je ušla u poznati butik dečije garderobe naišla je na majicu koja je bila savršena za njenu ćerkicu, a dodatno se obradovala kada je videla da je na sniženju, međutim, nije ni sanjala da će biti prevarena.

Posle kupovine mama se odmah zaputila kući kako bi što pre oprala majčicu i omogućila devojčici da je što pre obuče, počela je da skida etiketu i primetila da je snižena cena prelepljena više puta.

"Kao da me je nešto nateralo da krenem da skidam slojeve tih cena, nikada to ranije nisam radila", počela je priču ova mama za Telegraf.

Sniženje
Sniženjefoto: Aleksandar Jovanović Cile

Neprijatno iznenđenje za sagovornicu je usledilo kada je ispod snižene cene, zatekla još nižu i videla da cena nikada nije ni bila 1.700 dinara kako je na prvoj etiketi pisalo.

"Bila sam u šoku, majicu sam sa 1.700 dinara kupila za 1.200, a na jednoj od etiketa ispod pisalo je da je prvobitna cena 1.500, ispada da nikada nije ni koštala 1.700", objasnila nam je.

Ono što je najviše "iznerviralo" sagovornicu jeste činjenica da je majica na tom, ranijem sniženju koštala samo 900 dinara, pa se zapitala kakvo je sniženje uopšte i dobila.

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso / Telegraf Biznis / J.P. / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.