SJAJNI POPUSTI PLUS NA RAČUN 1.000 DINARA! Evo ko ima ovu mogućnost u Srbiji
Studentske kartice, Foto: Instagram/skonus.scsu

pomoć mladima

SJAJNI POPUSTI PLUS NA RAČUN 1.000 DINARA! Evo ko ima ovu mogućnost u Srbiji

Studentske kartice pružaju mnogobrojne popuste za avionske i vozne karte, do brojnih popusta u trgovinskim lancima

Objavljeno:

Primena studentskih kartica počela je prvog decembra, a za njih se do sada prijavilo oko 100.000 studenata.

Zašto su one važne za akademce? Naime, studenti će moći da ostvare mnogobrojne popuste. Od onih za avionske i vozne karte, pa do brojnih popusta u mnogim trgovinskim lancima.

Ono što je posebno važno istaći je da su nove studentske karticepotpuno besplatne. Velika razlika u odnosu na prethodne kartice je i proširena lista popusta.

Preko 50 kompanija su prijavljene i žele studentima da upute popuste. To su svakako telekomunikacione usluge, restorani, bioskopi, teretane, popusti za sportske manifestacije. Pošto će kartica igrati ulogu indeksa, studentima će biti olakšano obavljanje raznih drugih aktivnosti.

Prijava za karticu je poprilično jednostavna što je rezultiralo time da su se studenti brzo prijavili preko portala Uprave za trezor - zsk.trezor.gov.rs.

Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali izjavio je ranije da Er Srbija studentima sa ovom karticom nudi 10 odsto popusta na avio-karte, Srbijavoz 20 odsto na vozne karte, Putevi Srbije dva odsto na putarinu, bioskopi Sinepleks 15 odsto na bioskopske ulaznice.

Svim studentima koji se prijave za nju biće otvoren tekući račun u Banci "Poštanska štedionica". Održavanje računa će biti besplatno i svima će na račun biti uplaćeno po 1.000 dinara.

Bonus video:

02:27

EVO GDE ŽIVE STUDENTI KOJI NE NAĐU MESTO U STUDENTSKOM DOMU! Kirije jeftinije nego u periodu od pre 6 meseci

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.