POMOĆ OD 20.000 DINARA NE IDE SAMO PENZIONERIMA: Ovo je detaljan spisak, proverite da li ste na njemu
Foto: Beta / Dragan Gojić, Beta/Branislav Božić

POGLEDAJTE!

POMOĆ OD 20.000 DINARA NE IDE SAMO PENZIONERIMA: Ovo je detaljan spisak, proverite da li ste na njemu

Pomoć države od 20.000 dinara isplaćivaće se automatski

Objavljeno:

Ovo nisu sve pomoći koje nas očekuju u naredmom periodu. Osim dve pomoći države koje smo već naveli stiže i pomoć za studente od 1.000 dinara koja će im biti uplaćena na njihove kartice, a penzionere takođe očekuje popust sa penzionerskim karticama.

Sve pomoći države na jednom mestu: Vučić je sinoć najavio dve nove, a evo šta je sve na spisku - tri grupe građana će se posebno obradovati

Vučić je sinoć istakao da će država krenuti sa isplatom 20.000 dinara za 3 dana. Ova pomoć isplaćuje se svim korisnicima penzija i privremenih naknada, ali i invalidima rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti, kao i invalidnoj deci i korisnicima privremene naknade kod Fonda.

Pomoć države od 20.000 dinara isplaćivaće se automatski

Kao i do sada, ova pomoć države će se isplaćivati automatski na račune, dakle prijava neće biti potrebna. Što se samih penzionera tiče, svi koji se do danas prijave za penziju takođe dobijaju ovu pomoć države.

bonus video

01:38

PENZIONERI OPREZ! PREVARANTI NUDE LAŽNE KARTICE I TRAŽE NOVAC! Direktor PIO fonda: Prave imaju jasne boje, logo i BESPLATNE SU!

(Espreso/blic/Anica Jelovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.