"EM SE PRETPLATILA, EM OTROVALA": Hit priča Beograđanke koju je FLAŠA VINA papreno koštala!
Vino, Foto: Profimedia

hit

"EM SE PRETPLATILA, EM OTROVALA": Hit priča Beograđanke koju je FLAŠA VINA papreno koštala!

Kada je stigao račun, blaga reč je da su bili šokirani

Objavljeno:

Cene pića u noćnim izlascima oduvek su bile skuplje u odnosu na one u samoposluzi, ali jedna Beograđanka nikada ne bi pretpostavila da ta razlika čak može da bude desetostruka.

Kako je D. B. ispričala, ona i društvo su se uputili u kafanu i opredelili su se za belo vino to veče. Priznaje da nisu pitali koliko košta flaša, ali vođeni prethodnim iskustvima, pretpostavili su da je cena oko 2.000 - 2.500 dinara.

- Obično smo flašu vina plaćali oko 2.500 dinara, tačnije flaše vina se obično kreću oko te cifre i nešto više za kvalitetnija vina. Vođeni time, rekli smo da želimo flašu belog vina, klasičnog. Iskreno, nismo pitali za cenu, ali s obzirom da je ovo "obična" kafana i da "nije na glasu", nismo ni pomislili da bi cifra mogla da bude problematična - priča D. B.

Vino
Vinofoto: Profimedia

Međutim, kada je stigao račun, blaga reč je da su bili šokirani. Dve flaše vina, naplaćene su im 8.400 dinara.

- Pritom, u pitanju je vino koje u samoposluzi košta oko 400 dinara - pojašnjava ova Beograđanka i dodaje da "em da ga je preplatila, a još se i otrovala".

- Figurativno naravno, ali suština je tu. Naučili smo važnu lekciju i sada više nikada neću uzeti nešto pre nego što ne pitam koja je cena - zaključuje ona za Telegraf Biznis.

Bonus video:

00:49

Italijansko vino našlo put do kineskog stola

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.