LUKSUZNA KUĆA U TOSKANI KOŠTA KAO MALO VEĆI SALONAC U BEOGRADU: Za 140.000 € imate kamenu kuću sa dvorištem (VIDEO)
Toskana, Foto: Printscreen/TikTok/easylivingtuscany

PRELEPO

LUKSUZNA KUĆA U TOSKANI KOŠTA KAO MALO VEĆI SALONAC U BEOGRADU: Za 140.000 € imate kamenu kuću sa dvorištem (VIDEO)

Kako se navodi, ova kamena kuća ima 90 metara kvadratnih i predstavlja autentičan dizajn kuće u Toskani.

Objavljeno:

Toskana je jedna od 20 regija Italije, glavni grad je Firenca i veoma je popularna turistička destinacija, a sudeći prema jednom oglasu, izgleda da je povoljnije kupiti nekretninu u Toskani nego u Beogradu.

Kako se navodi, ova kamena kuća ima 90 metara kvadratnih i predstavlja autentičan dizajn kuće u Toskani.

Na ulazu u dvorište je stepenište, a potom ćete uploviti u zelenilo. Dvorište je jako lepo uređeno i vlasnik se pobrinuo za svaki detalj. Kako ovaj agent za nekretnine navodi, kuća se prodaje za 140.000 evra, a ima i dve spavaće sobe. Napomenuo je i da su vlasnici nekoliko godina uređivali dvorište kako bi izgledalo ovako, kao danas.

Prostor je toliko veliki da možete da napravite i bazen, a ima i dovljno drveća masline kako bi pravili ulje.

@easylivingtuscany Dream house in tuscany for only 140.000€!🏡🇮🇹 Discover the essence of Tuscany in this enchanting stone house, featuring a cozy 90sqm space and two inviting bedrooms. This tuscany real estate gem presents an authentic Tuscany house design, ensuring a memorable house tour experience. the stunning garden makes this property perfect for Tuscany real estate enthusiasts. Immerse yourself in the charm and serenity of the Tuscan countryside with this unique opportunity. Your dream stone house awaits! Visit instagram for more information #propertyfinder #tuscany #tuor #realestate #house #home ♬ suono originale - Easylivingtuscany

Međutim, ono što nedostaje ovom video oglasu jeste snimak nekretnine iznutra, a to je upravo ono i što su mu korisnici ove mreže zamerili u komentarima.

Jeftinije nego u Beogradu

Poređenja radi, za 140.000 evra, koliko vredi ova kuća u Toskani, u Beogradu možete da kupite salonac od 36 kvadrata koji se nalazi u centru grada.

"Salonac u srcu Beograda. Dvostrano orijentisan. Stan se sastoji od spavaće sobe koja je dvostrano orijentisana, kuhinje, predsoblja, kupatila, dnevne sobe i lođe okrenute ka ulici. Visina plafona je 3.5m. Stanu pripada i veliki podrum. Ispred zgrade je parking u zoni", navodi se u ovom oglasu.

Takođe u centru grada, možete naći i stan od 32 kvadrata koji isto tako košta 140.000 evra.

"Renoviran, bez ulaganja, stavljena pvc stolarija. Uknjižen na 32m2, mereno ima 42m2. Niski režijski troškovi, dvostrano orjentisan (istok-zapad). Pripadajući deo dvorišta. U mirnoj ulici, na odličnoj lokaciji. Stan za svaku preporuku", navodi se u ovom oglasu.

Sa druge strane, za 140.000 evra možete naći i stan od 102 kvadrata koji se nalazi u naselju Stari Cerak.

"Retko u ponudi stan u naselju Stari Cerak. Prostran i veoma svetao, dvostrano orjentisan stan. Sastoji se od hodnika, izdvojene spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, 3 spavaće sobe, kupatila, gostinskog toaleta i 2 terase (koje su zastakljene). Sve sobe su prostrane i svetle. Kuhinja je velika i ima prirodnu ventilaciju. Zgrada je uknjžena a stan u procesu knjiženja. Dokumentacija potpuna. Vlasništvo 1/1. Samo keš kupci. Veliki broj linija GSP-a i sve neophodne infrastrukture (škola, vrtić, prodavnice i sl.)", navodi se u ovom oglasu.

Kada je reč o ovoj ponudi, treba napomenuti da nekretnina nije uknjižena.

Bonus video: KUĆA PRODATA ZA MILIONE, A GARAŽNO MESTO ZA CENU STANA U BEOGRADU! Ekspert za nekretnine tvrdi: Nekretnine neće pojeftiniti

05:44

KUĆA PRODATA ZA MILIONE, A GARAŽNO MESTO ZA CENU STANA U BEOGRADU! Ekspert za nekretnine tvrdi: Nekretnine neće pojeftiniti

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.