Zlato i srebro sjaje usred nagle eskalacije geopolitičkih napetosti na Bliskom Istoku
Zlato, Foto: Promo

KAPITALRS

Zlato i srebro sjaje usred nagle eskalacije geopolitičkih napetosti na Bliskom Istoku

Tokom protekle sedmice, cena zlata skočile je za 3,8%, a cena srebra porasla za 7,04%

Objavljeno:

Cene zlata i srebra su skočile tokom sedmice nakon terorističkog napada u Izraelu, koji je izazvao zabrinutost investitora da bi se situacija mogla pogoršati i potencijalno dovesti do oružanog sukoba između Izraela, Sirije i Irana.

Investiciono društvo “KapitalRS“ iz Beograda, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju cenom zlata i srebra preko interneta (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD), pripremilo je besplatan vodič “Kako trgovati cenom zlata online”. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom zlata online” preuzmite ovde.

Tokom protekle sedmice, cena zlata skočile je za 3,8%, a cena srebra porasla za 7,04% nakon vesti da je teroristička grupa Hamas izvršila napade i zauzela teritorije unutar Izraela.

Zemlja je u procesu neutralisanja tih snaga, ali mogla bi se razviti humanitarna kriza u kojoj bi desetine ili stotine hiljada mirnih Palestinaca mogle da preplave susedne zemlje poput Egipta, Sirije ili Jordana, što bi potencijalno moglo da destabilizuje te zemlje ili, u najgorem slučaju, dovede do toga da te zemlje budu uvučene u sukob. U svakom slučaju, što duže traje sukob, to će veći uticaj imati na cene zlata i srebra, jer će ulagači potražiti sigurno utočište za svoja sredstva.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom zlata online” preuzmite ovde.

Svaka eskalacija ili, na primer, nasilni masovni protesti verovatno će generisati veću podršku za zlato i srebro. U međuvremenu, rat u Ukrajini se nastavlja, dok su napetosti na Korejskom poluostrvu i dalje visoke, a odnosi između SAD i Kine vrlo loši.

Investicione banke takođe se drže zlata, a Morgan Stanley predviđa da će cena zlata ove godine porasti na 2.075 dolara, dok Goldman Sachs veruje da će zlato porasti na 2.050 dolara.

Besplatni vodič “Kako trgovati cenom zlata online” preuzmite ovde.

Izvori: MT4 platforma, CME Group

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Svetislava Milutinovića, zaposlenog u Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investicionog društva pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.