KOLIKO JE ZAPRAVO LAKO DOĆI DO KREDITA? Tri stvari su KLJUČNE da bi bio ODOBREN, ovi klijenti su NAJPOŽELJNIJI
Kreditna kartica, Foto: Profimedia

BANKA

KOLIKO JE ZAPRAVO LAKO DOĆI DO KREDITA? Tri stvari su KLJUČNE da bi bio ODOBREN, ovi klijenti su NAJPOŽELJNIJI

Kako da na najlakši način dođete do kredita?

Objavljeno:

Gde god se okrenete oko sebe, bilo da ste na internetu, u gradskom prevozu ili pred televizorom - sačeka će vas reklama neke banaka koja vam nudi keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit. I to se sve završava brzo i lako, sve može online ili sa samo jednim odlaskom u banku, pare na vašem računu istog dana...i tako dalje. Mnogo je ovakvih primera kojima vas banke "mame" da kupite kredit baš kod njih. Situacija u realnom životu je ipak malo drugačija i više odgovara onoj rečenici koja kaže da je "danas nikad lakše aplicirati za kredit, ali je i nikad teže da vam ga banke odobre". Međutim, postoje naravno i klijenti koje bi svaka banka poželela da ima i kojima bi kredit bio odobren u najkraćem mogućem roku. Ne u istom danu, ali bi procedura za ovu grupu klijenata bila znatno brža.

Banka
foto: Profimedia

Prva stvar:

Nikome ne smete ništa da dugujete ili, rečnikom bankara - Kreditni biro mora biti uredan. Ako ne znate šta je Kreditni biro i kako funkcioniše, saznajte ovde.

Druga stvar:

Treba da budete zaposleni za stalno u kompaniji koja je stabilna i koja ima preko 1000 zaposlenih. Idealno bi bilo da je reč o državnoj firmi, pošto to kod nas znači siguran posao. A siguran posao znači da ćete biti u mogućnosti da banci redovno plaćate rate kredita.

Treća stvar:

Ukoliko imate tri ili više godina radnog staža i platu preko 85 000 dinara, to će biti siguran znak banci da ste vi idealan klijent za nju. Ukoliko imate sve tri stvari -ne morate da brinete oko kredita, jer će vam isti biti odobren u skoro svakoj domaćoj banci. Tu dolazimo do još jedne vrlo bitne stvari koja može ići vama u korist.

Bonus video:

02:32

NARODNA BANKA DONELA DVE VAŽNE ODLUKE! Viceguverner NBS: Borba protiv inflacije se nastavlja pomoću dodatnog instrumenta!

(Espreso/Kamatica.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.