NOVA AFERA SA RAČUNIMA ZA STRUJU! Čoveku TRI MESECA NAPLAĆUJU KAMATU, iako sve vreme uredno plaća sve obaveze!
Foto: Pixabay

dokle?

NOVA AFERA SA RAČUNIMA ZA STRUJU! Čoveku TRI MESECA NAPLAĆUJU KAMATU, iako sve vreme uredno plaća sve obaveze!

Z. O. iz Sremske Mitrovice je, iako je u redovnom roku plaćao mesečne račune, čak tri puta naplaćena kamata
Objavljeno: 08:12h

Ljude koji vode brigu o računima za struju kao da ne dotiču mnogo žalbe građana čiji broj raste ogromnom brzinom još od dobijanja januarskih računa za struju oko kojih se početkom godine pokrenula velika polemika.

Poslednji poznat slučaj dogodio se Z. O. iz Sremske Mitrovice kome je, iako je u redovnom roku plaćao mesečne račune, čak tri puta naplaćena kamata.

Nakon trećeg puta, pozvao je mitrovačku filijalu Elektroprivrede da pita o čemu se radi, ali mu je službenica zadužena za reklamacije stranaka prekinula vezu pod izgovorom da ima stranku.

Naime, Z. O. je od februara ove godine, svakog meseca u račun za stuju ušla i kamata koja se kretala i do 155 dinara, a koju je on uredno plaćao. U martu, međutim, na kamatu dodaje mu se i zaduženje od 3.000 dinara pod izgovorom da je „neko“ pogrešno uplatio na njegov račun, pa je, nakon reklamacije dotičnog, ta greška ispravljena. To takođe plaća ovaj ćovek, iako nema udela u toj "greški".

- Problem je u činjenici da plaćam nešto što ne znam ni šta je. Ako sam prethodna dva računa platio u roku, zajedno sa pripadajućim kamatama, na čega mi se opet naplaćuje kamata- priča Z. O.

- Ako se od nas par miliona korisnika uzme po deset, dvadeset dinara za nekakve kamate čije postojanje niko ne ume da objasni, onda nije ni čudo što se u EPS-u dele tolike zarade i toliko se bahati na račun osiromašenog naroda - naglas razmišlja ovaj izrevoltirani građanin, iako sigurni smo, njegovo mišljenje deli veliki broj sugrađana.

(Espreso.co.rs / Mitrovica.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.