OVO JE SPISAK JEFTINIH NEKRETNINA: Kuće koštaju do 5 hiljada evra, MAKSIMALNO, a uz njih dobijate i OVO
Nekretnina, Foto: Profimedia

KUPOVINA IMOVINE

OVO JE SPISAK JEFTINIH NEKRETNINA: Kuće koštaju do 5 hiljada evra, MAKSIMALNO, a uz njih dobijate i OVO

Spisak jeftinih nekretnina u Srbiji

Objavljeno:

Poslednjih godina krize, najpre zbog korone a potom i rata u Ukrajini, ulaganje stečenog kapitala u nekretnine postao je najpopularniji vid investicije.

Rastućem trendu ulaganja u nepokretnosti pogoduje i inflacija, pa su građani sa ušteđevinom počeli da razmišljaju na koji način da spasu svoj kapital da se ne istopi.

Tako građani prethodnih meseci masovno kupuju stanove, vikendice, kuće, a naročito one koje se nalaze u rualnim sredinama jer im je cena dosta niža u odnosu na gradske lokacije. Kurir je pronašao nekoliko objekata koji koštaju od 5.000 evra, a uz neke prodavac nudi čak i zemljište.

Tako se na primer na oglasima može naći kuća u Banatskim Karlovcima koja košta 5.000 evra i nalazi se na placu u centru naselja.

Vlasnik je istakao da je jedna kuća za stanovanje, dok je drugi objekat koji se nalazi na placu za rekonstrukciju. Istakao je i da postoje priključci za vodu i struju kao i da nema pravnih smetnji.

Za 5.000 evra prodaju se i dve kuće na selu u okolini Knjaževca i to za 150 kvadrata. Kuća se nalazi na placu od 12 ara, a od grada je udaljen devet kilometara. Vlasnik je istakao i da je moguć dogovor sa zainteresovanim kupcima.

Za iznos od pet hiljada evra pa naviše mogu se naći i vikendice u ruralnim sredinama u koje čak nije ni potrebno dodatno ulaganje.

Za ljubitelje ribolova i prirode

Na oglasima se nalazi vikendica koja se prodaje za 7.500 evra, a nalazi se u mirnom i tihom okruženju, nadomak Morave. Vikendica ima u osnovi 39 kvadrata, sastoji se iz prizemlja i sprata. Ima kupatilo i ogromne balkonske terase veće površine, garažu i prostorije za ostavu.

Za iznos od 7.000 evra prodaje se i kuća sa vinogradom u Miloševu od 30 kvadrata. Uz kući vlasnik prodaje i vinograd na 26 ari, a plac je ograđen i ima zidni objekat.

Međutim, za 5.000 evra mogu se naći i male brvnare. Tako se ovakva vrsta objekta od 16 kvadrata u Čajetini može kupiti za taj iznos, a može služiti i kao poslovni objekat. Vlasnik je naveo da je brvnara montažno demontažna, da ima terasu i da nije korišćena. Može se kupiti sa stvarima ili bez, ali se prodaje bez placa.

Bonus video:

02:17

ZA SAMCE SAMO JEDNOSOBNI STANOVI! Stručnjak za nekretnine analizira nova pravila u Nemačkoj i da li i SRBIJU ČEKA SLIČAN ZAKON!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.